2777
2789
عنوان

شوهرم طلاق میخاد برای زندگیم تلاش کنم با شرایطی ک نوشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 41682 بازدید | 683 پست

اون چطور پولداره که سه سال عقد نگهت داشت؟الان پسر فقیرشم تهش یه ساله عروسی میگیره،بعد دلیل اینکه پولاشو میذاره حساب مادرش چیه؟کلا تورو توی آب‌نمک گذاشته انگار هیچ ارزشی قائل نیست

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت دائماً یکسان نباشد حال دوران غم مخور

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تن به ذلت منظورتون ادامه دادن با شوهرمه؟دانشجوام قراره شرکت بیمه هم مشغول بشم فعلا تا مدرکمو بگیرم ب ...

خیلی خوب هستش 

که شما یک پا هنرمندی 

ذلت یعنی با خانواده همسرت در یک ساختمان زندگی کنی و همکارهای ندونم کاری همسرت را ببینی و حرص بخوری 

و آخرش ....

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....

هیچکس بجزخودت نمیتونه کمکت کنه عزیزم اینجابرحسب حرفای خودت راهنماییت میکنن توبهترمیدونی بمونی بهتره یان اگردوسش داری بجنگ واسه زندگیت

کاربریمودیدین برای زندگیم دعا کنید نیاز دارم ب دعاهاتون🙏🏻🌻

اون چطور پولداره که سه سال عقد نگهت داشت؟الان پسر فقیرشم تهش یه ساله عروسی میگیره،بعد دلیل اینکه پول ...

که مهریه نده دیگ 

چون از اول بحث و اینا داشتیم می‌فهمید مقصرن 

چرامردا اینقدر بی مسئولیت شدن جای مرد وزن برعکس شده اونا میگن نمیخوایمم خدایا چقدرزیادشده تونی نی س ...

از بس خانوما لی لی به لالای آقایون گذاشتن و خودشون رو بی هیچ قید و بتدی در اختیار مردا میزارن البته بلانسبت اسی

ما ی هفته بدون عروسی زندگی کردیم و قبل اوت ی هفته هم کلا رابطه کامل داشتیم همسرم نمیخاد زندگی کنه خو ...

این دیگه پرسیدن داره 

کتکت زده 

کلا اولویتش خانوادشه 

ولت کرده رفته خودشو گم و گور کرده😐

حسودن

خود زنی کرده ازت شکایت کرده دیگه چی مگه راهی هم مونده 

تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️کاربری دست دو نفره