2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب خدا رو شکر پایدار باشی گلم

من اهل این کار ها نیستم خود اون مرد هم فهمید بهم گفت تو ذاتت خیلی پاکه. امروز ی غلطی کردم اميدوارم بتونم فراموش کنم چون وقتی فکر میکنم حس بد وجودم میگیره

چنین شخصیت هایی یدونشم زیادهاعصابم بهم ریخت نصفه شبی

چیزایی هست ک فکرشم نمیکنیدهمجنساتون همچین رفتارایی داشته باشن ماهایی هم ک اینجایی میاییم درد ودل بخاطراینه نمیتونیم بااشناهاصحبت کنیم، فقط میدونم هم خانوم هم اقا خوب وبد توهردومورد هست 

کاربریمودیدین برای زندگیم دعا کنید نیاز دارم ب دعاهاتون🙏🏻🌻

اره میزارم. ولی مقصر همه این رفتار من شوهرم که به هرکی میرسم درد دل میکنم همه دوستام فروشنده های خا ...

درد دلاتو بیار برای ما میری با مردم که بعد برات دست بگیرن یا اینجوری سنگ رو یخت کنن؟

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

چیزایی هست ک فکرشم نمیکنیدهمجنساتون همچین رفتارایی داشته باشن ماهایی هم ک اینجایی میاییم درد ودل بخا ...

من الان به چند تا از دوستام از شوهرم گفتم بخدا نمیدونی چقدر حالم بد میشه وقتی منو میبینن از رابطمون میپرسن

من اهل این کار ها نیستم خود اون مرد هم فهمید بهم گفت تو ذاتت خیلی پاکه. امروز ی غلطی کردم اميدوارم ب ...

خودتوسرزنش نکن عزیزم من تورونددادگاهم ازوقتی ک ب مشکل خوردیم اشناها بااینکه متاهلن میخوان بهم نزدیک بشن فقط بامرد عریبه درد ودل نکن حالت بدشد بیااینجا حرف بزن 

کاربریمودیدین برای زندگیم دعا کنید نیاز دارم ب دعاهاتون🙏🏻🌻

درد دلاتو بیار برای ما میری با مردم که بعد برات دست بگیرن یا اینجوری سنگ رو یخت کنن؟

😭😭😭😭 خدا منو ببخشه توبه میکنم ب وقت همین شب قسم میخورم از زندگیم پیش هیچ مردی نگم پیش هیج فامیلی