2821
2789
من امروز یک کاری واسم پیش امد مجبور شدم رفتم خانه کسی ..دیدم خانم تنهاست و برایش هم اشکالی نداشت موه ...

چی چرت میگی فاز یوسف برداشتی نه میخواستی کار احمقانه هم میکردی چه به خودش هم میباله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هل شدی ، همش غلط نوشتی که

اره از فکر اون لحظه الان به لرزه افتاده،اونحا که فکرکنم تشنج کرده 

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

من امروز یک کاری واسم پیش امد مجبور شدم رفتم خانه کسی ..دیدم خانم تنهاست و برایش هم اشکالی نداشت موه ...

والا اگه با همین فرمون بری جلو که دمت گرم 🧐🧐🧐

ما به دنیا اومدیم اما دنیا به ما نیومد،،🙃🙃🙃

😂😂اونجا موهاش لرزیده

اره نکبت

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

به اختیار خودشون نبود این مورد بعد فرشته ها کلا قدرت تصمیم گیری ندارن

نه اشتباه میکنین... آدم قدرت انتخاب داره، پیامبر ها مث آدم های معمولی قدرت انتخاب داشتن.. وگرنه که خودداری یوسف ارزشی نداشت اگه قدرت انتخاب نداشت.. 

"بگو: «من، بشرى چون شمايم، جز اينكه به من وحى مى‌شود كه خداى شما خدايى يگانه است. پس مستقيماً به سوى او بشتابيد و از او آمرزش بخواهيد. و واى بر مشركان.»" فصلت 6

یچیزی ولی یوسف سعی میکرد از مجالس زنان و کلا زن ها دوری کنه حواست باشه یوسف اینجا سایت زنونس نمیخواد ...

نه یوسف رفت تو جمعی که پر از زن بود و همشون با دیدن یوسف با چاقو دستاشون رو بریدن

نه یوسف رفت تو جمعی که پر از زن بود و همشون با دیدن یوسف با چاقو دستاشون رو بریدن

نه ببین دستور دادن بهش 

یوسف حالش داشت بهم می‌خورد و اصلا تمایلی نداشت بره 

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 9 ساعت پیش
2791
2779
2792