2777
2789

جاریم پوستش قبلا خراب بود ولی الان انگار لامپ تو صورتش بود اینقد پوستش صاف شده بود.

چرا من‌ پوستم صاف نمیشه

گفت هیچکاری نکردم

هرکاری هم کردم نگفت😵‍💫😩😩😩

خیلییییییییییی خوب شده بود قیافش واقعا خوشگل شده بود.خوشبحالش کاش قیافشو داشتم اصن اعتماد ب نفس ندارم پیش دیگران با اینکه من قدم ازش بلندتره هیکلم بهتره.ولی بخاطر پوستم اعتماد ب نفسم داغون شده.

دوسداشتم قیافشو داشتم.شما جاریاتون خوشگلن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پاشو برو کلینیک زیبایی 

پول بده ببین چیکارت می‌کنن 

میشی هلو

پ ن»بدم میاد از کسی که کاری کنه نتیجه بده و نگه

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

احتمالا کرم چیزی زده 

الان خوبه قطع که کنه پوستش رو داغون میکنه 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
پاشو برو کلینیک زیبایی پول بده ببین چیکارت می‌کنن میشی هلوپ ن»بدم میاد از کسی که کاری کنه نتیجه بده ...

۳۰ میلیون چن وقت پیش خرج کردم.از بچگی دارم خرج پوستم میکنم اصلا فایده نداره 

۳۰ میلیون چن وقت پیش خرج کردم.از بچگی دارم خرج پوستم میکنم اصلا فایده نداره

مشکل هورمونی نداری؟

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!