2777
2789

من قبلا ۲ بار کارم ب طلاق کشیده الان میترسم ازدواج کنم البته از طلاق دومم نزدیکه ۱۰ سالی میشه ک میگذره

هردو ازدواجم سنم زیر سن قانونی بود و بدون هیچ شناخت و تحقیق کاملا سنتی بود و بیشتر از ۴ ماه طول نکشیدن و تو هردو مهریه رو کامل بخشیدم و اونی ک آسیب دید و بی آبرو شد و قضاوت شد من بودم 

الانم بخوام دوس شم ازدواج کنم متأسفانه پسرا میگن قصدشون ازدواجه ولی در عمل رفتارشون شبیه ازدواجی ها نیس مثلا روز اول آشنایی بوس میخوان برا همین دوست نمیشم دوستم نمیشم از ازدواج سنتی میترسم

متاهلا چیکار کنم راهنماییم کنین

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چطوری جرات میکنی هنوز به ازدواج سوم فکر کنی

من یکبار همچین اشتباهی کردم برای هفت پشت جدم بس بود

اعتماد به هیچ مردی ندارم

از هیچ مردی خوشم نمیاد

رو خودم فقط دارم سرمایه گذاری میکنم با ارامش زندگی کنم

حوصله هیچ حاشیه ای هم دیگه ندارم :/

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊

چطوری جرات میکنی هنوز به ازدواج سوم فکر کنیمن یکبار همچین اشتباهی کردم برای هفت پشت جدم بس بوداعتماد ...

میدونی ۱۰ سال از طلاق دومم میگذره

میبینم واقعأ تنهایی اذیتم میکنه 

آدمی ام نیستم با دوستی نیاز هامو برطرف کنم و ب ازدواج فک نکنم

باز خوبه با دو سابقه طلاق بااااز به فکر ازدواجی والا من به هر دلیلی طلاق بگیرم مخاله تا اخر عمر اسم شوهر بیارم دیگه حوصله. دغدغه شوهر داری ندارم که ندارممم راجب سوالتم هم بگم کاملاااا شانسیه شوهر خوب پیدا کردن به تحقیق اینا نیست 

به چشم ازدواج و اشنایی و اینا نبین 

یه مدت هم صحبت شدی دیدی کسی خوبه  با چارچوب باهاش رفت و امد کن ببین بدرد زندگی میخوره یا نه 

هر دو طلاقت زیر سن قانونی بوده؟ 

یعنی دوباز زیر۱۸ سالگی ازدواج کردی ؟

الان چند سالته؟

میدونی ۱۰ سال از طلاق دومم میگذرهمیبینم واقعأ تنهایی اذیتم میکنه آدمی ام نیستم با دوستی نیاز هامو بر ...

بنظر من دیگه ریسک نکن

اینبار از خدا و اهلبیت همسرتو بگیر

با نذر یا چله

دیگه جای ریسک و خطای بعدی نداری واقعا

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊

خب چیکار کردی ب ازدواج ختم شد؟از کجا فهمیدی واقعأ مرد زندگیه؟از کجا فهمیدی خوشبختت میکنه؟

خب هیچی واقعا ب هم علاقه داشتیم  خودش گف میاد خواستگاریم  و سرگرمیش نیسم ی اتفاقی افتاد و خودشو ثابت کرد اومد مث ی مرد با بابام و مامانم صحبت کرد خیلی سختی کشید بخاطرهم

از رفتاراش حرفاش درکش  مهربونیش  واقعا با بقیه پسرا خیلی فرق داشت  حالا من قبل از شوهرم تو رابطه نبودم ولی دوستام و دیدم با پارتنرای اونا خیلی فرق داشت

از خامی بودنش از نگرانیش برا ایندهمون

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

همسایمون بود 

تازه عروس 👰همسر یه نظامی👮‍♂️خواستگاران من که یادت هست؟بینشان عشق تو مقدم بود با حسین بودن همیشه و همه جا شرط اصلی ازدواجم بود....السلام علیک یا اباعبدالله الحسين علیه السلام💚🌱خدایا زندگیم و خوشبختیم رو به تو سپردم خودت با قلم قشنگت بنویس هر چه خوب است را💚🌱