2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون خدای نکرده فوت کنه …

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 28 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم گاهی فکر میکنم 

ولی من خودم شاغلم 

مطمئنا مستقل میمونم 

گرچه خونواده همسرم دنبال مال و اموال پسرشون میفتن

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
منم گاهی فکر میکنم ولی من خودم شاغلم مطمئنا مستقل میمونم گرچه خونواده همسرم دنبال مال و اموال پسرشون ...

مهریه اگه داشته باشید اوکیه

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗
شوهر که زن میگیره و تکلیفش مشخصهفقط بچه ها نگرانی دارن

بچه هام بزرگن ورفتن سر خونه زندگیشون 

من وهمسرم 28ساله باهم زندگی میکنیم وطاقت دوری همو اصلا نداریم 

من سرطان دارم  

واقعا نگرانشم  بعد من تنها میشه  

کاش زن بگیره

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
بچه هام بزرگن ورفتن سر خونه زندگیشون من وهمسرم 28ساله باهم زندگی میکنیم وطاقت دوری همو اصلا نداریم م ...

عزیزم انشالله خوب میشی این همه آدم از نزدیک دیدم سرطان داشتن خوب شدن راهش فقط امید هست امیدوار باش ب زندگی

انشالله سلامت باشید و خوشبختولی نگران همسر نباش عزیزم خیالت راحت بد نمیگذره بهش

امیدوارم 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔

من اگه بمیرم قطعا همسرم زن میگیره فقط نمیدونم چی به سر بچه هام میاد ..

وقتی بچه نداشتم همش باهم دعوا میکردیم صبرم کم بود دوست داشتم بمیره از دستش راحت بشم ولی الان که سه تا بچه دارم به نبودنش فکر میکنم حالم بد میشه 

ولی اگه نباشه زبونم لال میرم پیش پدرمادرم مسقل میشم چون اونقدر داریم که بتونم یه خونه بخرم اونجا .و اگرم نداشتیم حتما خونه اجاره میکردم چون نمیخوام سربار کسی باشم و خودم مجبورم برم سرکار

ولی زندگی با نبودش برام خیلی سخت میشه 

کاش همه چی درست بشه

عزیزم خیلی میبینم در مورد این چیزا تاپیک میزنی فکرت درگیره جسارتا میتونم بپرسم بیماری همسرتون چیه

بله فکرم درگیره 

متاسفانه چند تا بیماری با هم هستش

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗