2777
2789
عنوان

خودم انتخاب کنم یا بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 808 بازدید | 53 پست

عزیزم کودک تون باید معلم شادو یا همون سایه داشته باشه . دیر آموز رو نفرستی عقب رفت می کنه نمیشه همچین ریسکی کرد اصلا قابل مقایسه نیست که بگین خودتون برین یا هر چی !!

از شکل گرفتن نطفه ام تا الان ، مثل دوربین صامت فقط نظاره گر ام 🤭 و قطعا مثل تمام دوربین ها از پُر بودن تحت فشار ...

نمیدونم من اشتباه متوجه شدمیا واقعا منظورتون همین مفهومیه که من فهمیدمدم مادرای قدیم گرم اکثرشون از ...

والا منم پسرم الان دهمه سه سال دیگه کنکور داره. همه جوره دارم تو زندگی کوتاه میام و خودم رو فداش میکنم چون آینده پسرم به آرامش الانشه

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمیدونم بچه هم گناه داره تو هم ..

ی سال دیگه اول بخونه

حداقل از این فلاکت در بیایم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

والا منم پسرم الان دهمه سه سال دیگه کنکور داره. همه جوره دارم تو زندگی کوتاه میام و خودم رو فداش میک ...

نون نیست

بخونم شابد نون بیاد سر سفره

مگه گفتم برم زن خراب بشم؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

شما صبحم تاپیک‌ زده بودیبچه ات نیاز به روانشناس داره خودتم همینطور

پول نیست عزیز جان

پول بود ک ب این فلاکت نبودم

ی سال دیگه اول بخونهحداقل از این فلاکت در بیایم

اره همین کار رو کن

مگه تو مدرسه های ایران قراره چی بهشون یاد بدن که دیر بشه؟

منم پسرم رو یکسال دیرتر فرستادم مدرسه

خیلی هم راضی هستم

بچه باید تو رفاه و آرامش باشه تا بتونه درس بخونه

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد».. ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…

عزیزم کودک تون باید معلم شادو یا همون سایه داشته باشه . دیر آموز رو نفرستی عقب رفت می کنه نمیشه همچی ...

خودم دارم نابود میشم بخدا 

تو این نداری

اره همین کار رو کنمگه تو مدرسه های ایران قراره چی بهشون یاد بدن که دیر بشه؟منم پسرم رو یکسال دیرتر ف ...

بخدا میترسم دراز بکشم سکته کنم

برم دنبال ی لقمه نونخوشی بخداقدیم کحا این تورم بود

دنبال لقمه نونی برای کی؟

اگر برای دخترته که همین مدرسه رفتنش هم بخشی از زندگیش و موفقیتشه

اتفاقا به نظر من مدرسه رفتن دخترتون خیلی مهم تره 

نون نیستبخونم شابد نون بیاد سر سفرهمگه گفتم برم زن خراب بشم؟

خب عزیزم از همون اول تو پست اولت بنویس . آخه ما که علم غیب نداریم. چون خیلی میبینم مادرانی که بچه رو فدای خودشون میکنن. منم مادرم تو ازدواج من رو فدای خودش کرد. ولی من برعکس مادرم دارم رفتار میکنم

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

نمیشه از خیریه ای جایی کمک بخواین؟ مراکز دولتی مشاور رایگان ندارن؟

داره هفته ای نیم ساعته

خب هفته ایی نیم ساعت چ دردی دوا میکنه

خودم دارم نابود میشم بخدا تو این نداری

عزیزم من با این بچه ها کار کردم .

پایه چندمه ؟ سنجش چطور بود ؟ ببر مدرسه ی ویژه 

برای هر نیازی اموزش هست فقط یکم کند تر 

از شکل گرفتن نطفه ام تا الان ، مثل دوربین صامت فقط نظاره گر ام 🤭 و قطعا مثل تمام دوربین ها از پُر بودن تحت فشار ...