2777
2789
عنوان

نون پنیر موز

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 74 پست
چه فایده خونتون پر موز باشه ولی دلت نخواد بخوری یا ارزویی مرگ کنی پول خوشبختی نمیاره

همیشه خوش باشی جونم💜

خودمون مغازه داریم،بنده خدا همسرم میاره،دخترم خورد خورد، نخورد سیاه میشه حالا کیک اینا میکنم، یاشیرموز همسرم بخوره.. خودم موز دوست ندارم هیچچچ

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برام عجیبه که یه چنین چیزی انقد واست عجیبهنکنه میخوای بگی نون پنیر با هندونه هم نخوردی؟

چرا با هندونه خوردم و خیلی دوست دارم 😁

ولی با موز نه شنیده بودم نه دیده بودم واسه همین برام خیلی عجیب بود 😂 فردا امتحان میکنم 

اره مثلا خرما نمیتونم لب بزنم کشمش تو غذا حالم بد میشه

وای اره منم مخصوصا کشمش تو غذا خیلی چندشه 

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

😅شاید،، ولی فکرنکنم بتونم امتحان کنم.. من حتی نون پنیرو با هندونه و انگورم نمیتونم بخورم،، یعنی بکش ...

😂😂😂

بخدا خیلی خوشمزست 

یه بار بخوری عاشقش میشی 

همیشه خوش باشی جونم💜خودمون مغازه داریم،بنده خدا همسرم میاره،دخترم خورد خورد، نخورد سیاه میشه حالا ک ...

امشب حالم خوش نیس اصلا دلم گرفته فقط بخاطر پول

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

آره اینو چندین بار پدرم درست کرده خوردم ولی سلیقه من نیست 😁 دوست ندارم اصلا

من شکلشو میبنم حالم بد میشه

چرا با هندونه خوردم و خیلی دوست دارم 😁ولی با موز نه شنیده بودم نه دیده بودم واسه همین برام خیلی عجی ...

خی اینم مثل همون هندونه درکنارش بخور لای لقمت نزاری بهتره 

اگر تو تاپیکی منو دیدی تذکر بده بهم برم سر درسم 

منم 🙄 ببشید ولی انگار سوسک تو نمیروعه 😭😂

ارهه