2777
2789
عنوان

ماهی چقدر طلا میخرید

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 47 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا اینقدر‌کمه حقوقا اخه بیست تومن ک واقعا نیس درسته؟؟

عزیزم انگار تو این جامعه زندگی نمیکنین‌ 

یه سر به آگهی های شغلی دیوار بزنین 

حقوقا بین ۱۰ میلیون تا ۲۰ میلیونه‌ 

یعنی من تا حالا ندیدم بیشتر از این باشه 

✨️🍁

چرا هست عزیزم همسرم خودم با ۱۳ سال سابقه رسمی اینقدر میگیره

جدااا ما جنوبیم کارمندا شرکت نفتین خیلی بیشتر میگیرن

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

عزیزم انگار تو این جامعه زندگی نمیکنین‌ یه سر به آگهی های شغلی دیوار بزنین حقوقا بین ۱۰ میلیون تا ۲۰ ...

من جنوبم کارمندا دورم یا شرکت نفتن یا فولاد یا بانکین خیلی هزینه هاشون  بیشتز ماهی بیست تومنه

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

من خورد خورد تو طلاین و میلی گلد میخرم به اندازه دلخواه که رسید میبرم بازار طلای فیزیکی میخرم تو این ...

میگم این میلی معتبره؟؟

پس شما شغلت آزاده خبر از کارمندان نداریالبته به جز نفت وبانک

الان گفتم اتفاقا من جنوبم کارمندا دورم یا نفتن یا فولاد اصلا فکر نمیکنم زیر پنجاه بگیرن

میگم این میلی معتبره؟؟

اره عزیزم من خودم یک سال و نیمه دارم باهاش خرید و فروش میکنم 

تازه خوبیش اینه اولش اگ با کد دعوت وارد بشی جایزع میده 😅

خاستی بگو بهت کدشو بدم جایزشو بگیری

اره عزیزم من خودم یک سال و نیمه دارم باهاش خرید و فروش میکنم تازه خوبیش اینه اولش اگ با کد دعوت وارد ...

اتفاقا تو فکرش بودم چون میشه خورد پولا رو سیو کرد نمیدونستم معتبر یا نه درخواست دوستی میدم