2777
2789
عنوان

شام چی دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 29 پست
نوش جانبخدا دلم مونده یه لیوان ابسرد بخورم بدون گلو درد حالم دیگه از زمستون بهم خورد با مریضیش

اب سرد حتی وقتی مریزم نیستی بده چه برسه مریضی ابمیوه بخور شیر بخور شیرخرما شکر نمیخواد بخور حالت سریع به راه میاد اشتهات باز میشه ایشالله خوب میشی گلم تموم میشه دیگه 

چرا

ویروس تهوع اسهال و گرفتم نمیتونم چیزی بخورم

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

میشع بگی چطوری درست میکنی

گوشت گوسفندی با دنبه همراهش. و میشورم میریزم تو قابلمه.اب هم اندازه ۲.۳لیوان.میذارم رو گاز تا جوش بیاد.جوش اومد کف سیاه رو اب و بگیر زرچوبه و یه پیاز پوست کنده بدون خورد کردن و نمک بزن بهش با شعله کم بذار بپزه.۳ساعت بعد سیب زمینی و گوجه هم بهش اضافه کن.گوجه که پخت همراه پیاز و دنبه بیارش بیرون له کن با یه قاشق رب قاطی کن دوباره بریز تو قابلمه.هرچیم بیشتر بپزه خوشمزه تر میشه.

نیچه عقیده داشت: افسردگی بهایی ست که آدم ها برای شناخت خود می پردازند.هرچه عمیق تر به زندگی بنگری،به همان مقدار هم عمیق تر رنج میبری!

گوشت گوسفندی با دنبه همراهش. و میشورم میریزم تو قابلمه.اب هم اندازه ۲.۳لیوان.میذارم رو گاز تا جوش بی ...

ممنون از توضیح دادنت نوش جانت

فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
گوشت گوسفندی با دنبه همراهش. و میشورم میریزم تو قابلمه.اب هم اندازه ۲.۳لیوان.میذارم رو گاز تا جوش بی ...

نخود لوبیا نمیریزی؟

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

ممنون از توضیح دادنت نوش جانت

قربونت

نیچه عقیده داشت: افسردگی بهایی ست که آدم ها برای شناخت خود می پردازند.هرچه عمیق تر به زندگی بنگری،به همان مقدار هم عمیق تر رنج میبری!

نخود لوبیا نمیریزی؟

وای یادم رفت 😐🤣نخود و لوبیا سفید هم ازشب قبل خیس کن اسی همراه گوشت بریز😬

وای یادم رفت 😐🤣نخود و لوبیا سفید هم ازشب قبل خیس کن اسی همراه گوشت بریز😬

😂😂😘

غذا از ناهار مونده همونو میخوریم حوصله ندارم شام درست کنم

از هیتلر پرسیدند، پست ترین انسانها کیستند؟گفت: "کسانی هستند که در تصرف کشور هایشان با من که بیگانه بودم همکاری کردند، چون وطن مادر است و آنها زمینه سازی کردند تا من حتی برمادرشان مسلط شوم!!"کاربری دست سه تا دوسته👀💕