2777
2789
نوش جانبخدا دلم مونده یه لیوان ابسرد بخورم بدون گلو درد حالم دیگه از زمستون بهم خورد با مریضیش

اب سرد حتی وقتی مریزم نیستی بده چه برسه مریضی ابمیوه بخور شیر بخور شیرخرما شکر نمیخواد بخور حالت سریع به راه میاد اشتهات باز میشه ایشالله خوب میشی گلم تموم میشه دیگه 

چرا

ویروس تهوع اسهال و گرفتم نمیتونم چیزی بخورم

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

میشع بگی چطوری درست میکنی

گوشت گوسفندی با دنبه همراهش. و میشورم میریزم تو قابلمه.اب هم اندازه ۲.۳لیوان.میذارم رو گاز تا جوش بیاد.جوش اومد کف سیاه رو اب و بگیر زرچوبه و یه پیاز پوست کنده بدون خورد کردن و نمک بزن بهش با شعله کم بذار بپزه.۳ساعت بعد سیب زمینی و گوجه هم بهش اضافه کن.گوجه که پخت همراه پیاز و دنبه بیارش بیرون له کن با یه قاشق رب قاطی کن دوباره بریز تو قابلمه.هرچیم بیشتر بپزه خوشمزه تر میشه.

نیچه عقیده داشت: افسردگی بهایی ست که آدم ها برای شناخت خود می پردازند.هرچه عمیق تر به زندگی بنگری،به همان مقدار هم عمیق تر رنج میبری!

گوشت گوسفندی با دنبه همراهش. و میشورم میریزم تو قابلمه.اب هم اندازه ۲.۳لیوان.میذارم رو گاز تا جوش بی ...

نخود لوبیا نمیریزی؟

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

ممنون از توضیح دادنت نوش جانت

قربونت

نیچه عقیده داشت: افسردگی بهایی ست که آدم ها برای شناخت خود می پردازند.هرچه عمیق تر به زندگی بنگری،به همان مقدار هم عمیق تر رنج میبری!

نخود لوبیا نمیریزی؟

وای یادم رفت 😐🤣نخود و لوبیا سفید هم ازشب قبل خیس کن اسی همراه گوشت بریز😬

وای یادم رفت 😐🤣نخود و لوبیا سفید هم ازشب قبل خیس کن اسی همراه گوشت بریز😬

😂😂😘

غذا از ناهار مونده همونو میخوریم حوصله ندارم شام درست کنم

از هیتلر پرسیدند، پست ترین انسانها کیستند؟گفت: "کسانی هستند که در تصرف کشور هایشان با من که بیگانه بودم همکاری کردند، چون وطن مادر است و آنها زمینه سازی کردند تا من حتی برمادرشان مسلط شوم!!"کاربری دست سه تا دوسته👀💕