2777
2789

مجردا استفاده کنید 

من خودم ادمی که ادب و رعایت نمیکنه و کوچه بازاری صحبت میکنه هر چقدر هم موقعیت اجتماعیش خوب باشه رو رد میکنم

همونقدر که به خودش و پیشینه خودش دقت میکنم دقت میکنم با کیا میگرده بینشون ادم نخاله باشه رد میکنم چون در نهایت خودشم یکی عین همونا میشه 

راستش من زیاد مورد هست که رد میکنم بیاین شما بگین اگه بینش نبود بعدا اضافه میکنم باز 

خانواده

روابط بین اعضای خانوادش

لحن صحبت کردن جمعی خانوادش

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شانسه .

چه دخترایی که گشتن و گشتن و همه چی رو در نظر گرفتن و ازدوان کردن آخرش فهمیدن همش فیلم بازی میکردن پسرا . 

کلا ازدواج عین هندونه در بسته است 

نمیشه فهمید 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

خانواده رو 

معتقد بودم که منکه میخوام با اون زندگی کنم چیکار به خانوادش دارم 

ولی خیییییلی مهمه

نه اصلا دانشجوی پزشکی نیستم .اونموقع تازه قبول شده بودم جوونی کردم این اسمو گذاشتم .نمیدونم چرا بعضیا فکر میکنن باید شاخ و دم داشته باشیم.من اینستا ندارم و تایم بیکاری میام اینجا.اصلا تو درست میگی .من دانشجو پزشکی نیستم .

خیلییییی مهمه واقعا مهمه

دقیقا چیزی که اکثرا بهش توجه نمیکنن و واقعا تو زندگی مشترک به ادم ضربه میزنه

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

خانواده رو معتقد بودم که منکه میخوام با اون زندگی کنم چیکار به خانوادش دارم ولی خیییییلی مهمه

بخدا واقعا مهمه هم خانواده هم دوستاش و دور و وریای نزدیکش مهمن 

خودشم دقیقا شبیه به هموناست منتهی اولاش چون به شما علاقه مند شده رعایت میکنخ 

طبقه اجتماعی شوهر من یکی مثل رحیم بامداد خمار بود یه خوانواده لات و سطح پایین و بی تحصیلات و کم درآم ...

طبقه اجتماعی باید برابر باشه با هم واقعا برابر نباشه دو طرف اذیت میشن مخصوصا اونی که بالاتره 

شانسه .چه دخترایی که گشتن و گشتن و همه چی رو در نظر گرفتن و ازدوان کردن آخرش فهمیدن همش فیلم بازی می ...

یه جورایی حرفتون بیراه نیست ولی خب دیگه بعضی نشونه ها واقعا کمک میکنه ادم تصمیم اشتباه نگیره 

طبقه اجتماعی باید برابر باشه با هم واقعا برابر نباشه دو طرف اذیت میشن مخصوصا اونی که بالاتره

اگه قدر بدونن خوبه ولی عقده میزنه بالا شرروع به کارای دیگه میکنن 

خیانت 

از پی وی دخترا باید جمعش کنی