2777
2789
خوبه همه فهمیدن مشکل داری ادامه بده

خاک انداز 

اگه دنبال درآمد راحت و مجانی و بدون دردسر میگردی برنامه ( کانکت یار) از بازار دانلود کن ، هیچی هم نمیخواد نه کد معرف نه شماره ، دعا یادت نره 

خاک انداز

باز ادامه بده 

چند صدبار دیگه هم ریپ بزن 

جوابتو نمیدم چون جوابت تو امضامه

اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم 

وقت من ارزشمندتر از اونیه که با بحث کردن با افراد دچار کمبود و عقده و حقیر مثل تو تلفش کنم 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 اگه جزو این چند گروه هستی اصلا با من بحث نکن چون هیچ جوره با من به تفاهم نمیرسی: ۱_ اگه وجود بیماری های روانی رو تکذیب میکنی (مثلا میگی وسواس کار شیطانه و از این حرفا) ۲_ اگه فکر میکنی با دادن شعارهای بی منطق روشنفکر به نظر میای (مثلا میگی ادما نون قلبشون رو میخورن در حالی که کلی ادم بدجنس تو دنیا هستن که خوشبختن و کلی ادم خوب تو دنیا هستن که بدبختن یا بچه هایی که با بیماری های وحشتناک به دنیا میان بدون این که گناهی کرده باشن)۳_ اگه به ادیان ابراهیمی توهین میکنی (اسلام و مسیحیت هردو به یه اندازه برای من محترمن) ۴_ اگه معتقدی مردم باید مثل زمان قدیم زندگی کنن (مثلا میگی تو مایع ظرفشویی و مایع دستشویی و خمیر دندون و لبنیات پاستوریزه و واکسن و...سم میریزن و نباید از اینا استفاده کرد یا میگی فقط طب سنتی و طب اسلامی درسته و همه علوم جدید رو رد میکنی چون این حرفا نشون میده وسواس داری و این حرفا رو باید به رواپزشک بزنی نه من) اگه حقوق زن رو تو حمالی زن برای مرد میدونی(مثلا میگی زن حتما باید سرکار بره و تمام حقوقش رو بیاره تو زندگی و بده به شوهرش) ۵_ اگه از اذیت کردن حیوانات و گیاهان لذت میبری ✍️ تو این سایت سعی میکنم فقط از مشکلات زندگیم حرف بزنم و هیچی از چیزای خوب و خوشی های زندگیم نگم چون حسود اینجا زیاده و من حوصله چشم خوردن یا این که حسودها بیان بگن فیکی ندارم خودمو بدبخت نشون میدم تا کسی مزاحمم نشه پس خیال نکنید در واقعیت خیلی بدبختم ✅ دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باز ادامه بده چند صدبار دیگه هم ریپ بزن جوابتو نمیدم چون جوابت تو امضامهاگه دیدی تو بحثی جوابتو نداد ...

خاک انداز 

اگه دنبال درآمد راحت و مجانی و بدون دردسر میگردی برنامه ( کانکت یار) از بازار دانلود کن ، هیچی هم نمیخواد نه کد معرف نه شماره ، دعا یادت نره