2777
2789
عنوان

از آدمای فضول متنفرم😫😫

149 بازدید | 18 پست

از آدمایی که تو خونه زندگی  آدم سرک میکشن متنفرم

ازاونایی که سوال شخصی در موردکار میپرسن بیشتر

از اونایی که تو امور خانوادگی مردم دخالت میکنن چندشم میشه🤢

از اونایی که دنبال داستان میگردن حالم بهم میخوره😖😖تورو خدا اینجوری نباشین آدم مجبوره قطع رابطه کنه اونوقت میشه آدم بده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دقیقاااااااا

کاشکی هرکی سرش تو کار خودش بود 🤦🏻‍♀️

من که به شخصه خودم همینجوری ام

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

والا من که اینجوری نیستم یادم نمیاد یه سوال شخصی از کسی پرسیده باشم

فوضولی فقط سوال پرسیدن نیست‌ 

همینکه یه چیزی از یه نفر میشنوی و میپرسی چی شده قضیه چیه حقیقتا همینم فوضولیه🤷🏻‍♀️

🍂𝒯𝒽𝑒 𝒶𝓇𝒸𝒽𝒾𝓉𝑒𝒸𝓉 𝑜𝒻 𝒽𝒾𝓈 𝑜𝓌𝓃 𝒹𝑒𝓈𝓉𝒾𝓃𝓎

فوضولی فقط سوال پرسیدن نیست‌ همینکه یه چیزی از یه نفر میشنوی و میپرسی چی شده قضیه چیه حقیقتا همینم ف ...

در اون حد اشکال نداره 

یارو مستقیم میاد فضولی میکنه تو همه چی سرک میکشه 

نظر میده 

دنبال داستان میگرده پیدا میکنه  ۴تا میزاره روش میره به همه میگه

خدا به دادت برسه سر به سرشون نزار میشی آدم بده

تو کوچمونن بخدا با دختر فضول و حرف ببر بیارش قطع رابطه کردم بعد مادرش زنگ میزنه میگه درو باز کن خب شاید نخوام الان بیای تو خونم وقتی هم میاد عین دخترش همه جا رو میگرده سر قطع رابطه با دخترش کلی کتک خوردم کارم به بیمارستان کشید اینو که دیگه مادرشه چیکار کنم آخه من دیگه جون کتک ندارم 

دیروز مادرش اومد اینجا مثلا مهمون خونه منه جلوی من کلا با دخترش تلفنی حرف میزد که حرص منو دربیاره هی میگفت دخترم سلام میرسونه دخترم میگه فلان دخترم میگه درد بسه دیگه چیکار کنم خب بیشعورا 

بخدا موندم چه غلطی کنم کنم