2777
2789
عنوان

ترک استمنا

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 19 پست

هدف از استمنا بیشتر از اینکه یک رفع نیاز جنسی باشه، یک نیاز روانیه، یه چیزی در روانت رخ میده ک تو رو بهش سوق میده، شاید برای فرار از اضطراب و ... بهش رو میاری ، خلاصه صرفا نیاز جنسی نیس، حتی بیشترش نیاز روانیه دیگه هست ک خودت باید با توجه ب زندگیت و احساسات ناخوشایندت ، انگیزه های پشت اینکارو پیدا کنی

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یا دنبال راهکار هستی یا نیستی! باخودت رو‌راست باش 

اگه خسته شدی ازش دایم‌الوضو باش

من‌نمیتونم با اطمینان بگم اینکار گناهه یانه ولی میدونم همین که آدم دنبال ترکشه یعنی انرژی منفی داره!

من هرموقع غرق در گناهی شدم  خداوند بارنج بزرگی روبروم کرد اونقدر که از شدت رنج وسختیش به خدا نزدیک‌میشم و تمام کارهایی که انرژی منفی داره یا همون‌گناه کمرنگ وکمرنگتر‌و‌درنهایت به لطف خدا محو‌میشه حالا توخودجوش بدون‌وارد‌شدن‌رنج وسختی به زندگیت غسل کن‌دایم الوضو باش

سرچ کن‌ ذکرهایی که اسم خداوند هستند رو‌در‌طول روز تکرار کن

برای خودت روی یه کاغذ علت اینکه چرا دیگه نمی خوای انجام بدی رو بنویس مثلا چون احساس گناه میکنم یا روی روحیم تاثیر بد میزاره و .. 

کتاب های انگیزشی بخون 

کم کم ترک کن و به خودت قول بده مثلا تا فلان روز من دیگه کامل ترک کردم

نماز خوندن پیوسته هم تاثیر داره واقعا و ورزش پیوسته

ربطی هم به نیاز جنسی نداره اگر ترکش کنی مدت زیادی دیگه این حس نمیاد سراغت

مهربون باشیم هیچکس نمیدونه آخرین بار چه وقتیه آخرین سلام،آخرین خداحافظی،آخرین سفر،آخرین نگاه :)