2777
2789

همشو باید ترمیم شه ؟ یا ا بخام دوتا ترمیم کنم میشه 

برام دعا کنید تو این مسیر جدید زندگیم خدا کمکم کنه‌تنهایی بتونم موفق شم پیشرفت کنم✨🥲💕💫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کنکوری کدوم سال ۱۴۰۵ یا ۱۴۰۶

۱406 هستم 

مدرسه بزرگسالان میرم ولی ۱۸ سالمه 

دی سال بعد تموم میکنم همشو

برام دعا کنید تو این مسیر جدید زندگیم خدا کمکم کنه‌تنهایی بتونم موفق شم پیشرفت کنم✨🥲💕💫

از امسال به بعد تک درس نداره باید کل دروس رو ترمیم کنی

یا ابلفض 

هزینه  هرکتاب ترمیم چقد میشه 

کل یازدهم باید امتحان بدی و کل دوازدهم

من خودم کنکوری 404 بودم 

الانم دارم برای 406 میخونم 

برای ترمیم دروس دوازدهم و یازدهم از کجا باید اقدام کنم؟ 

باید برم مدرسه بزگسال یا اینترنتی هم میشه کارم رو انجام بدم؟

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
من خودم کنکوری 404 بودم الانم دارم برای 406 میخونم برای ترمیم دروس دوازدهم و یازدهم از کجا باید اقدا ...

اگه دیپلم گرفتی که دیگه نیاز نیست 

اگه امسال می خوای کنکور بدی ۶ درس یازدهم و کل دوازدهم باید امتحان بدی سازمان سنجش تقریبا یک ماه قبل امتحانات اعلام می کنه و باید یه هزینه ای پرداخت کنی و ثبت نام کنی 

اگه سال بعد کل دولزدهن و یازدهم 

اگه دیپلم گرفتی که دیگه نیاز نیست اگه امسال می خوای کنکور بدی ۶ درس یازدهم و کل دوازدهم باید امتحان ...

بله دیپلم گرفتن هیچ درسی هم نیوفتادم 

ممنون عزیز دلم برات ایت الکرسی میخونم 

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜