2777
2789

راضیین از اسم ؟؟

بچتون چجوری خصوصیاتش ؟؟

من هردو اسم بچه هام و خدا انتخاب کرد ...

دخترم رو بار دار بودم گفتم اسمش فقط ملیکای همه گفتن قشنگه بعد از ۹ ماهم رد شد همه گفتن کی زایمان میکنی بچت یکساله شد و با دندون میاد و مسخره بازی و فلان منم گریه میکردم بچم مرده بعد کیسه ابم پاره شد رفتیم بیمارستان توی اتاق رفتم همه پسر داشتن زایمان میکردن مال من دختر بود همه یه دفعه گفتن امروز تولد حضرت فاطمه زهرای بزار فاطمه زهرا لج کردم گفتم نه فقط ملیکا فاطمه زهرا داریم بچم به دنیا اومد صداش زدم هدیه زهرا و اخرشم شد همون هدیه زهرا .....

پسرمم مهراد بود ...تو اتاق هرکی گفت چی میزاری گفتم مهراد همسرم زنگ زد گفت اسم بچه چی شد زود بگو شارژ ندارم من تا گفتم‌گوشی خاموش شد بعد دور و بریام گفتن چرا گفتی محمد رضااا مگه نگفتی مهراد گفتم خواب چرا الانم گفتم مهراد ولی همه قسم خوردن گفتی محمد رضا اونم با لبخند و صدای قشنگ بعد همسرم اومد گفتم اسم بچه چی گذاشتی گفت خودت گفتی محمد رضا گریه کردم گفت برم تغیر بدم گفتم نه نمیخواد 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چه جالبب

میدونی جالبیش کجاست اینجا همه بچه ها فوش میدن جز بچه های من اصلا فوش نمیدن یا حرف زشت خیلی دلسوزن و احترام میزارن گاهی رو اعصاب میرن با اذیت کردناشون ولی واقعا بهشون نگاه میکنم دلم یه جوری میشه با حرف زدنشون باهم دیگه مثلا دخترم پاش خورد به داداشش پسرم گریش گرفت گفت مامان ابجی زد گفتم هواسش نبود گفت چرا بود پام و زد درد میکنه یکم تکرار کزد گفتم خواب توهم برو بزنش دخترم گفت مامان چرا بهش یاد میدی من و بزنه مگه از عمد زدم پسرم گفت ابجی مامان برا من ساکت شم میگه وگرنه من دلم نمیاد تورو بزنم بغض کردم نشستم یواش گریه کردم که چقدر داداشم بابام مرد من و زد یه کاغذ امضا کنم 

هدیه زهرا قشنگه😍 

"نذار يه غم، هزار تا نعمت رو از يادت ببره !"🌱📿.                 نه ازدواج کردن اونقدر خاصهو نه جدا شدن اونقدر فاجعه و بحرانما عادت كرديم با خاص كردن رويدادهاعدم وجود و نبودشون را تبديل به فاجعه كنيم.واسه همينه كه در بعضی از جوامع٣٠ سالگى سن خاصيه چون فكر ميكنن بعدش قراره چى بشه!حالا قبلش چى بوده كه بعدش چى باشه!٢٩ سالگيمون خيلى خاص بود حالاكه ٣١ سالگيمون بخواد فاجعه باشه؟!اصلا فراتر از اون از صفر تا ٣٠ سالگيمون چه گلى به سرمون زديم كه حالا از ٣٠ تا ۶۰ نمی‌تونیم بزنيم؟اما ما هنر و تخصص اصليمون خود زنيهيعنى عاشق اين هستیم كه شرايط عادى رو بحرانى كنيمو بعدش براش دنبال راه حل بگرديم.الآن كسانى كه طلاق گرفتن مردن؟يا كسانى كه ازدواج نكردن خيلى درمانده هستن؟يا كسانى كه بچه دار نشدن خيلى بدبخت هستن؟!چى تو سر ماست انصافاً؟!لطفاًياد بگيريم كه ازدواج و مدرک تحصيلى و بچه و...معيار ارزش گذارى ما نيستو اين‌ها فقط انتخاب‌ها و تصميماتیه كه ما در طول زندگى ممكنه بگيريم يا نگيريم.پس هر موضوعى رو اونقدر خاص نكنيمكه جهت مقابلش تبديل به فاجعه بشه.‌
هدیه زهرا قشنگه😍

اینجا میگن مناسب نیست ...مخصوصا دو اسمه بده ..چه بدی داره میگن فرکانس بدی داره به فرکانس اعتقاد دارن به خدا نه ......ممنون عزیزم چشات و وجودت قشنگن

من وقتی باردار بودم داشتم چایی میخوردم توی کاسه چینی چای میخوردم یه دفعه دیدم ته کاسم با چای خشک نوشته شده محمد.مادرشوهرمم کنارم بود اونم دید خشکش زد همون موقع با بسم الله گرفتم آخر چاییمو خوردم باز فلاکس برداشتم واسه مادرشوهرم چایی ریختم همون موقع باز چای خشک ها کنار هم کلمه محمد رو تشکیل دادن مثل مجسمه خشکمون زد. اسم پسرمو محمد راشد گذاشتم 

زندگی را دوست دارم نه در قفس. عشق را دوستدارم نه در هوس. تو را دوست دارم تا آخرین نفس 🦋

من وقتی باردار بودم داشتم چایی میخوردم توی کاسه چینی چای میخوردم یه دفعه دیدم ته کاسم با چای خشک نوش ...

ای حانم خدا حفظش کنه بله خواهر شوهر من شله زرد درست میکرد بار دار بود گفت حضرت فاطمه اسم بچم و تو بزار در قابلمرو برداشتیم نوشته بود حسین هممون گریه کردیم شیرینی گرفتیم ولی هنوزم بغض مبکنم یادم میاد چقدددددر زیبا بود دور تا دورش محمد بود وسط بزرگ حسین نوشته بود گذاشت محمد حسین 

خواهرجان نه ماه وقت داشتی گذاشتی به یه لحظه آخر اونم شارژ تموم شده

دقیقا وقتی فهمیدم پسره اسمش مهراد شد توی چند تا اسم دیکه مونده بودم ...شوهرم همراه بیمار بود بیرون گوشیشم هی زنگو پیام زایمان کرد چطوره و فلان نمیزنه به شارژ میره برا شناسنامه بین اسما هنگ کرده بود زنگ زد گفت منم گفتم خاموش شد پلی از دهنم در رفت ما اصلا محمد و رضا نداریم تو فامیل 

میدونی جالبیش کجاست اینجا همه بچه ها فوش میدن جز بچه های من اصلا فوش نمیدن یا حرف زشت خیلی دلسوزن و ...

اینا واقعا نشون میده که خدا هوای بچه هاتو داره از اسم بگیر تا اخلاقشون خداحفظشون کنه برات عزیزم😊

💜تو تاپیکای مذهبی تگم کنید💜