2777
2789

همچین چیزی 

هم داره ؟ شما ها دیگ چه احساساتی دارین 

برگردین عقب هم ازدواج میکردین؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاهل بودن خب به نظر من خیلی با مجردی فرق می‌کنه به نظرم کلاً وارد دنیای دیگه میشی نمی‌گم بده اتفاقاً انتخاب درست داشته باشی خیلی هم خوبه مسئولیت پذیری زندگی هست مثلاً صبح زود گاهی باید بیدار بشی کاراتو بکنی ممکنه مهمون بیاد یا مثلاً صبحانه همسرتو بچه‌تو آماده کنی شپزی خونه تمیز کردن توقعات اطرافیان بیشتر می‌شه خانواده همسر باید درست باهاشون رفتار کنی با سیاست در کل من متاهلیو بیشتر دوست دارم برگردم عقب ازدواج می‌کنم دوباره 

چون یکی هست دوست داره خانم خونه خودتی به خودت بیشتر می‌رسی سافرت‌های دو نفره هر شب تو بغل کسی هستی که دوستش داری

💚🌱

حس متاهلی رو اگر می پرسی 

برای من فرقی نکرد همچنان مامانم بر خونه و زندگی من نظارت دارت 

همین طور خواهرام ، الان چند وقته تو روشون گفتم من خانواده ام جداست و بهشون بر خورده و قهرن 

قهرن که قهرن آدم باید خد و مرز ها رو رعایت کنه

مامان دوقلو ها👨‍👩‍👦‍👦 ((انشالله)) توکل من فقط به خداست

مردم توگوش من میخونن متاهلی خوبه حداقل خانم خونه خودت میشی و همه چیت تامینه ازخونه بابا بهتره من محلشون نمیزارم

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤

مسیولیتهاش زیاده خیلی بیشتر از اونچه که فکرش رو بکنی در واقع شما ازدواج نمیکنی مادر یه بچه میشی که مادرش فقط شیر داده بهش هیچگونه تربیت و نظارتی در بزرگ شدنش نداشته و فقط خواسته از سرش باز کنه یکی دیگه رو بدبخت کرده انداخته گردن شما از اون طرفم بچه دار میشی و مسئولیتهای  بیشتر تازه باید مراقب حرف زدنت باشی که خانواده ی آقا خدای نکرده تیکه ننداخته باشی باید آسته بری آسته بیای که به تیریش قباشون بر نخوره کلا باید مراقب کل حرکات و حرفات باشی چیزی نگی که بهشون بربخوره همش نگران باشی نکنه چیزی بگم فردا همشون بپرن بهم واییییییییی اکه میدونستم اینارو عمرا ازدواج میکردم  تازه به همه ی اینها ترببت بچه هات درس و مشق تنیز و مرتب بودن خونه زندگیت تمیز وآراسته بودن خودت رو هم اضافه کن نگران دخل و خرج و قسط ها هم باید باشی 😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖تازه هیچ وقت هم نباید کم بیاری چون یه مادری باید همه چیزو تحمل کنی حتی اکه ابن وسط چیزی هم از همسرت دیدی سکوت کنی چون دیکه تو یه زن عاقل و مادر بالغی 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️ 

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔