2777
2789
تو ذهنت با خودت فکر کن چند ماه دیگه سالم و سلامت می یان بغلت 🥰قراره اتاقشون رو بچینی ، سیسمونی هاش ...

الان بعد سرکلاژ ندارم خذاروشکر قبلش شدید خونریزی داشتم هماتوم بزرگ و...

برای همین برای کسی چن قلویی نمیخوام به استرسش نمیرزه والا 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من که خیلی اذیت شدم از خونریزی و لک و استرس تا سرکلاژ و استراحت مطلق و ناراحتی و استرس بیش از اندازه

بچه هات پسرن؟

خاله و زنداییم دو قلو  دختر داشتن ، خاله ام که بچه دار نمی شود کاشت بعدم سرکلاژ کردن اما زنداییم سر کلاژ نکرد 

عمه امم  دو قلو پسر داره سر کلاژ کرد  الان بچه هاش کلاس اولن 

منم 3 قلو بودم در اصل مامانم تا 3 ماه نفهمید چون چون 3 روز در ماه پریود می شد 

بعدم فهمید یکی رو از دست داده 

دیگه موندیم ما دوتا که سالن به دنیا اومدیم قل من پسره 

اما مامانم می گه زمان من کلا راحت ترین بارداری داشته 3 تا خواهر برادر بزرگتر دارم  سر اونا اذیت می شده 

اینا همه اش فکر الکیه 

اصلا فکر نکن مثل خاله و عمه من با وجود لک بینی و استراحت مطلق و سرکلاژ الان بچه هاشون دارن می رن مدرسه می یان 

چرا غصه می خوری فکر الکی می کنی 

خداروشکر کن حامله ای 

می دونی چند نفر مثل من چشماشون کاسه خون شده از بی اولادی؟

سوره یونس بخون انشالله بچه هات تو شکمت حفظ بشن 

از خدا بخواه آرومت کنه ، گوشی و سایت ها و گروه ها بیشتر بهت استرس می دن قربون شکلت

مامان دوقلو ها👨‍👩‍👦‍👦 ((انشالله)) توکل من فقط به خداست

بچه چندمته ؟توکل برا خدا عزیزم

دوم  .

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
بچه هات پسرن؟خاله و زنداییم دو قلو دختر داشتن ، خاله ام که بچه دار نمی شود کاشت بعدم سرکلاژ کردن ام ...

نه دخترن 

خودمم به سختی باردار شدم عزیزم برا همین مدام استرس دارم دارو خوردم که دوقلو شد 

دکتر رفتی دارو و اینا خوردی؟؟

درگیر مشکلاتی شدیم وقتش گدشتتوکل کردم بخداقدیم این سنو هانبود چی میشد مامان خودم تا فارع شه اصلا نمی ...

احتمالاً داشتی با خواهر یا برادرت سر اینکه جای کی بیشتر دعوا می کردین🤣🤣 

نه دخترن خودمم به سختی باردار شدم عزیزم برا همین مدام استرس دارم دارو خوردم که دوقلو شد دکتر رفتی دا ...

الهی بگردم 

پس قراره مامان فرشته ها شی 😍 انشاالله سالمن خیلی ها این مشکلات رو داشتن و دارن ولی بچه هاشون سالمه 

به جنبه مثبت فکر کن 

آره دکتر رفتم دو نیم ساله همه اش این دکتر اون دکتر 

همه هم می گفتن سالمی هر دوتاتون

اما یک ماه پیش دکترم به شوهرم گفت واریکوسل و عمل کرد 

خودم اوزیل و اووژن می خورم نمی دونم الان حامله باشم یا نه 

اما دکتر گفت یکسال صبر کنید 

انشاالله که خدا خودش کمکون می کنه 

فقط من عاشق دوقلو ام 

شما چی خوردی برای دوقلویی؟

من لتروزول خوردم با امپول سینال اف hmgو اینارو زدم

دکتر گفت باید انجام بدی ؟

آخه دکتر من گفت برو قرص صرف کن ماه بعد بیا آی یو آی 

که دکتر ارولوژی به همسرم گفت واریکسول  داری و عمل و این داستانا دیگه نرفتم 

من حتی نمی دونم تخمکام بالغ می شن یا نه 

از کجا بفهمم

احتمالاً داشتی با خواهر یا برادرت سر اینکه جای کی بیشتر دعوا می کردین🤣🤣

ن😂😂😂

پدر شوهرم یهو بیماریش عود کرد درکیر دکتر بیمارستان شدیم .کفگیر خورد ته دیگ جیزی نموند برا من

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
دکتر گفت باید انجام بدی ؟آخه دکتر من گفت برو قرص صرف کن ماه بعد بیا آی یو آی که دکتر ارولوژی به همسر ...

خب باید سونو بدی من یادمه روز دوم سیکل و یازده و اینا هی سونو میدادم دارو داد وقتی دید بالغ شده امپول ازادسازی داد و اقدام کردیم 

تو رو خدا این جمله رو به کسی نگید خیلیا کنترل فکرشونو ندارن بعد با این جمله نابود میشن

سر خودم اومده ک میگم... بعدش دیدم تو اینستا درموردش زیاد گفتن ک به هرچی فکر کنی برات رقم میخوره. انشاءالله بچت صحیح و سالمه هم