2777
2789

خانما یه رمان خوندم تهش یه جوریه دل ادم میسوزه الان ذهنم خیلی درگیره نمیتونم تمرکز کنم خیر سرم ازمونی ام اصلا قرار نبود فیلم ببینم یا رمان بخونم چیکار کنم ناراحت نشم برا شخصیتا و رو درسم تمرکز کنم 

فقط خانم ها در تاپیک های من حضور داشته و نظر بدن 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من گفتم میرم دانشگاه اینقدر رمان میخونم کور بشم الان یکم هم نمیتونم بخونم☹️☹️

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟.                                                                                    سیز میشویم  دوباره    از جنس رویا🌱

درست میشی امایه نضیحت خواهرانه موقعی که یه هدف داری رمان نخون سریال نبیین ،چون سریال دنباله دارهس با ...

اصلا دیگه وقتشو ندارم درسام خیلی زیادن این رمان همین جوری اومدم چند صفحه بخونم به خودم اومدم تا تهش خوندم 

فقط خانم ها در تاپیک های من حضور داشته و نظر بدن 

درسا مهم ترن

اخه درسم نمیخونم😂😂😂

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟.                                                                                    سیز میشویم  دوباره    از جنس رویا🌱