2777
2789
عنوان

هزینه سرویس مدارس در تعطیلات باید کسر شه

| مشاهده متن کامل بحث + 32191 بازدید | 1321 پست
قانون این هست باید پیگیری کنین

ما همیشه اخر سال تحصیلی هزینه روزهای الودگی رو حساب می کنند و بهمون برمی گردونند 

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقاراننده منبع درآمدش همینه، اون که کم کاری نکرده

بله

حالا کسی که اینقدر دقیقه واسه بچش سرویس نگیره دیگه چه کاریه اسنپ بگیره بفرسته روزای تعطیلم تقبل نکنه😂

لایک نکن خواهر منننن  

پارسال خیلی تعطیل شدن نزدیک ۲ ماه خواهرم نرفت مدرسه سرویس مدرسه خواهرم قبول نکردن و کامل گرفتن و حتی به آموزش پرورش هم که زنگ زدن اونا گفته بودن مسئول تعطیلی ها راننده نیست و دوماهه پول راننده پرداخت نشده شماره کارت گذاشتن اولیاها همه رو کامل پرداخت کردن

میشه برام دعا کنین! همه چی درست بشه مشکلاتم حل بشه!! امضامو دیدین برام صلوات بفرستین♥️

ما که از اول این ماه تازه سرویس گرفتیم و کلا فقط یه روز استفاده کردیم فرداش بچه نریض شد بعدشم که تعط ...

مقصر همه اینه آموزش و پرورش هست و باید تمام این خسارت ها رو از جیب خودش بده که نمیتونه برنامه ریزی درست و حسابی بکنه

عزیزم مثل اینه که خونه اجاره کنی بعد بگی نصف ماه برامون کار پیش اومده و خونه نبودیم پس اجاره نمی‌دهیم!

راننده پس چجوری زندگی کنه؟ از اول قرارداد بستین که ماهانه فلان مقدار پول بدین

من نه خودم راننده‌م نه تو فامیلم راننده دارم ولی بنظرم باید از حقشون دفاع میشد

پارسال خیلی تعطیل شدن نزدیک ۲ ماه خواهرم نرفت مدرسه سرویس مدرسه خواهرم قبول نکردن و کامل گرفتن و حتی ...

اولش قبول نمیکنن ولی اگه واقعا کسی نمیتونه پرداخت کنه پیگیری کنه حق با اون هست

نه اشتباهه .اگه اینطوره برای بچت روزانه ماشین بگیر .سرویس رو پولش حساب کرده ومسئول تعطیلی اون بنده خ ...

مسول اولیا هم نیستند که قرار نیست مدارس رو با این حجم تعطیل کنند و اولیا خسارتش رو بدند

اولش قبول نمیکنن ولی اگه واقعا کسی نمیتونه پرداخت کنه پیگیری کنه حق با اون هست

خوب کسی نمیتونه پرداخت کنه نباید سرویس بگیره، چون درآمد اون راننده بنده خدا از سرویسه 

میشه برام دعا کنین! همه چی درست بشه مشکلاتم حل بشه!! امضامو دیدین برام صلوات بفرستین♥️

نه اشتباهه .اگه اینطوره برای بچت روزانه ماشین بگیر .سرویس رو پولش حساب کرده ومسئول تعطیلی اون بنده خ ...

من قانونش رو گفتم راننده سرویس هم میتونه بره جای دیکه کار کنه

عزیزم مثل اینه که خونه اجاره کنی بعد بگی نصف ماه برامون کار پیش اومده و خونه نبودیم پس اجاره نمی‌دهی ...

خونه رو خودت انتخاب میکنی که نباشی ولی اینجا انتخاب با اولیا نیست که اولیا انتخاب نکردند تعطیل باشه و اگه خودشون بچه رو نفرستن مدرس وقتی که باز هست هزینه رو کامل پرداخت میکنند