2777
2789
عنوان

موضوع مهم

436 بازدید | 29 پست

من تو دوران عقد چون خونمون یه شهر دیگه بود وخونه همسرم هم یه شهر دیگه ماهی دو سه روز میرفتم شهر همسرم وخونشون میموندم.وهر سری میرفتم مادر وخواهرش زیاد تحویلم نمیگرفتن چون میگفتن تو عقدی خوب نیست بیای. وحتی شبها که میرفتم تو اتاق پیش همسرم بخابم بد میدونستن.وکلی بهم اخم وتخم میکردن. وحتی چند باری هم بی هوا در اتاق رو به بهونه های مختلف باز میکردن ومیومدن تو بدون اینکه در بزنن. خلاصه جو خیلی بدی درست کرده بودن.

حالا خواهرش تازگیا نامزد کرده وهنوز عقد هم نکردن ولی این میره خونه نامزدش که فقطم یه خیابون فاصله دارن وشب هم میمونه. تازه چند شب پیش نامزدش اومده بود خونه اینها در کمال ناباوری دیدم که جاشو تو اتاق خودش انداخته و در بستن ورفتن خوابیدن با اینکه هنوزم محرم نشدن. ولی همسرم در جریان نیست چون اونشب  شیفت شب بود ومن تنها رفته بودم خونه مادرش. حالا موندم بهش بگم که چرا اونها که واسه ما بد میدونستن حالا خودشون تو نامزدی شب پیش همن . ولی میدونم اگه بگم شر به پا میکنه.اگه نگمم تو دلم میمونه.شما باشین چکار میکنیین

حتما به شوهرت بگو.خودت حرفی نزن.بذار شوهرت چیزشون بگه

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

کاری به هیچی ندارم..

نامزدن بدون محرمیت شب اومده بعدم رفتن تو اتاق خوابیدن باهم؟😨مطمئنی محرم نیستن؟🙈

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”