علی۱۳۸۴ مدیر عضویت: 1403/09/23 تعداد پست: 3048 عنوان چجوری قمارو ترک کنم | مشاهده متن کامل بحث + 121 بازدید | 18 پست چند باری سود سنگین ازش داشتم همون باعث شد که مزش رفت زیر زبونم الان هر چی پول دستم میاد میریزم تو سایت شرطبندی ولی دیگه مث قدیم سود نمیکنم این ماه ۱۰ ملیون باختم 1404/09/11 | 01:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
selo عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 6909 تا الان چند بار حذفش کردم دوباره نصب کردم ولی خب سعی خودمو میکنم 💔 یه سرچ بزن ببین چه کسایی حتی زن و بچشونم باختن کسایی که یه ملت رو سرشون قسم میخوردن و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی
علی۱۳۸۴ مدیر استارتر عضویت: 1403/09/23 تعداد پست: 3048 یه سرچ بزن ببین چه کسایی حتی زن و بچشونم باختن کسایی که یه ملت رو سرشون قسم میخوردن واقعا اعتیاد به قمار از مواد مخدر بدتره
selo عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 6909 واقعا اعتیاد به قمار از مواد مخدر بدتره یادت باشه فرق تو و حیوان توی ارادتهبه خودت بیا مرد اراده داشته باش و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی
mah1banooo عضویت: 1401/12/20 تعداد پست: 222 تا الان چند بار حذفش کردم دوباره نصب کردم ولی خب سعی خودمو میکنم 💔 برای همین میگم باید بری تراپی سعی کن بیشتر ورزش کنی ، یه هنری چیزی پیدا کن که خوشحالت میکنه و همونو ادامه بدهمغزت شرطی شده و عادت کرده باید با شادیای کوچیک گولش بزنی