2777
2789

به مادرشوهرم گفتم چرا خواهرشوهر کوچیکم پاگشام نکرد.بعد رفت این حرفو ب خواهرشوهر بزرگم گفت.خواهرشوهر بزرگم بهم پیام داد شستم.تو لیاقت نداری تو ب مادرم بی احترامی کردی و ووو..

بعد ب مادرشوهرم زنگ زدم بهش گفتم چی بهت گفتم من غیراین حرف‌.گفت ی تار مو از سر پسرم کم بشه دودمانتو ب باد میدم گفت ب تو هیچ ربطی نداره دعوتت نکرده دخترم.😫😫😫

حالا شوهرم امروز مادربزرگشو خاک کردن ۹۰ سالش بود مادر مامانش.بعد تو مراسم شوهرم ک تو خیابون ایستاده مادرشوهرم میره تو بغل شوهرم گریه میکنه.شوهر سست عنصرمم دست مادرشو میگیره میبرش داخل.اون همه حرف هم ک من خوردم هیچی یعنی😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫

دارم میترکم ..‌........... 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چقدر احمقی که دعوتت نکردن ب رو آوردی !!! 

تک خواهر دنیا . خواهر شوهرم هم منو دعوت نکرد من اصلا نگفتم تو آدمی یا نه

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....

عزیزم وقتی کسی دعوت نکرد لابد مشکلی چیزی داره .......شاید شرایط نداشت شاید با شوهرش اختلاف داشت نمیخاست تو این حین شما رو دعوت کنه کار شما اشتباه بوده بگی چرا دعوت نکرد 

اینکه گلایه کردی خودتو تحقیر کردی ادم جایی حرف میزنه که حرفش ارزش داشته باشه وقتی این همه داستان درس ...

چون مادرش زنگ زده بود بم گفت باید زنگ بزنی ب خواهرشوهرت بهش گفتم زنگ نمیزنم ب این دلیل 

عزیزم وقتی کسی دعوت نکرد لابد مشکلی چیزی داره .......شاید شرایط نداشت شاید با شوهرش اختلاف داشت نمیخ ...

پس از منم انتظار نباید داشته باشن ۲۴ ساعت مادرشوهرم بم زنگ میزد میگفت بگو خواهرشوهرت بیاد خونتون بهش زنگ بزن حالشو بپرس

مگه همه چی نباید دوطرفه باشه؟

مگه من تازه عروس نبودم یا خواهرش عروسی کرده بود تازه