2777
2789

یه پسر داریم اشنا مونه تازه 18 سالش شده کلاس دوازدهمه . من 3ساله پیجش دارم. اوایل کلی فاللور و فالوینگ دختر داشت که تو اون سن اش عادی نبود ولی الان انقدر فاجعه شده. همه پیج های صیغه رو فالو داره و خودشم یه همچین پیجی داره که هیچکس نمیدونه ادمین اش اینه من فهمیدم. بعد مدیر یه گپ گروهی تو تلگرامه ک همه باهم اونجا حرفای مثبت18 میزنن. یه گروه داره ک خودش ادمینش هستفقط گیف های چیز و مثبت18 میفرسته. از همین گپ گروهی ک داره و حرفاش فهمیدم با خانم ها رابطه حضوری داره. با زنهایی ک از مادرش هم بزرگترن

وای حالم داره بهم میخوره 

شاید الان بگید منفضولی کردم ولی واقعا نیاز به فضولی نبود همه اینا رو تو اینستا و تلگرامش زده

مثلا ایدی یه گروه زده بود تو تلگرامش و من از اون گروه رفتم تو یه گروهدیگ ک گروه چت شون پیدا کردم .همه اینا خیلی اتفاقی شد

اخه چرا یه پسر18ساله انقدر کثیفهههههههه

درکنار همه اینا باید بگم با دخترعمش هم رل زده و طوریه ک همه میدونن.. اخه چقدر هول

وای خدا 

فقط صنوبر🌹

اینا رو امشب دیدم نمیتونستم به کسی بگم گفتم به شما بگم . حس بدی وجودمو گرفته چرا یه پسر 18 ساله انقدر منحرفه 

دلم میخواست با یکی درد و دل کنم

ممنون از نی نی سایت ک هست

فقط صنوبر🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچ. هیجده ساله تو این دنیای نجس مجازی بسختی میتونه جلوی خودش و بگیره 

دوم اینکه ازچشم ندیدی که رفتع و رابطه داشته که تهمت بییخودی نزن

سوم اینکه مجرده شاید خیلی غلطا بکنه نمیشه گفت کثیف ترین ادم دنیاس! بنظر خودتم سنت کمه فقط از اینجور ادما باید دوری کنی همین برات مهم نباشه چه عنی میخورن

بچ. هیجده ساله تو این دنیای نجس مجازی بسختی میتونه جلوی خودش و بگیره دوم اینکه ازچشم ندیدی که رفتع و ...

تو اونگروه یه چیزایی دیدم ک میگم کثیف ترنه . حداقل نسبت به سنش

راجب رابطه هم مطمینم . متاسفانه عکساش بود . ویس هاشون و.. تو همون گروه

منم 18 سالمه منم مجازی دارم ولی دلیل نمیشه سمت این چیزا برم .. یکم منحرف شدن شاید بخاطر سنش باشه نه انقدددررر

وای انقدر کثیفه ک حالم داره بهم میخوره از عکس هاش و.. تو همون گروهه دیدم به یه پسر هم پیشنهاد چیز داده بود 

اینطوری نبود گروهخصوصی باشه عمومی بود

حالم داره بهم میخوره بخدا

من حتی فکر نمیکردم چنین گروه هایی باشه

پدر مادرش ولی خیلی ادم های سرشناس و خوبین

فقط صنوبر🌹

بچ. هیجده ساله تو این دنیای نجس مجازی بسختی میتونه جلوی خودش و بگیره دوم اینکه ازچشم ندیدی که رفتع و ...

مجردی دلیل نمیشه ادم هر غلطی بکنه چرا توجیح یکنی کارشو

من انقدر حالم ازش بهم خورده میترسم باهاش تو یه فضا باشم . 

فقط صنوبر🌹

مجردی دلیل نمیشه ادم هر غلطی بکنه چرا توجیح یکنی کارشومن انقدر حالم ازش بهم خورده میترسم باهاش تو یه ...

عریزم کارش توجیه نمیکنم 

میگم ازش دوری کن

تو عنوان هم زدی دلداریت بدیم خب چرا باید برات مهم باشه؟

خودتم شیشه خورده داری تو اون کانالا سرک میکشی

من اتفاقی رفتم پروفایل این پسره تو تلگرام ببینم بعد ایدی کانال بیو اش گذاشته بود دیدم

من حتی خداشاهده ب ذهنم خطوورررنمیکرد چنین کانالایی باشه انقدر فاجعههه

فقط صنوبر🌹

شما تو اون کانال ها چیکار میکنی؟

اگ متن تاپیکو بخونی نوشتم

ایدی کانالش بیوگرافی اش گذاشته تو تلگرام

من رفتم پروفایلش ببینم اینو دیدم رفتمتو کانال ببینم چیه بعد ایدی گپ گروهی هم تو کاناله بود 

ب اصل موضوع بچسبید چقدر گیر الکی میدید

فقط صنوبر🌹