2777
2789

راستش چند شب پیش دم آموزشگاه وایساده بودم و قرار بود داداشم بیاد دنبالم خلاصه اومدن داداش من یخوردع طول کشید دیگه در آموزشگاه و بستن و رفتن منم همینجوری که وایساده بودم خدا لعنتشون کنه یه ماشین های می‌رفت میومد آخر سرم وایساد دو نفر تو ماشین بودن و شروع کردن چرت و پرت گفتن منم فقط التماسشون می‌کردم که برن تا برادرم نرسیده اما دریغ از یخوردع گوش کردن ، و انقد نرفتن که برادرم رسید و فهمید و درگیری پیش اومد و اونا رفتن و داداشمم فقط با من دعوا کرد که چرا من اومدم شال سرت نبوده 🫠و حسابی حرف بارم کرد و الان باهام قهره ، شما بودین تو این موقعیت چیکار میکردین ؟؟

سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...

به شعور داداشت شک کن

خیلی بیشعوره واقعا ، من واقعا اون وسط تقصیری نداشتم :)

سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مقصر بی زبون و خل بودن خودته

جای التماس گوشیتو در میاوردی شروع میکردی فیلم گرفتن از پلاک و صورتاشون فیلم میگرفتی و بلند جوری که همه بشنون و توی فیلم هم ضبط بشه میگفتی دارم یه مورد ایجاد مزاحمت ریکورد میکنم این صورت افراد مزاحمه اینم پلاک ماشبنشونه

حتی اگر اون لحطه نتونستی دوربینتو باز کنی فیلم بگیری اداشو در بیار صداتم ببر بالا یکم داد و بیداد بکن ببین چجوری فرار میکنن

با فیلم امواتشونو میاری جلو چشمشون فک کردی الکیه؟

تو سری خور نباش 

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
خیلی بیشعوره واقعا ، من واقعا اون وسط تقصیری نداشتم :)

حرصشو سر شما خالی کرده

اگر فقط این بار بوده نادیده بگیر اگر کار همیشگیشه که واقعا حق داری ناراحت بشی

کاربری یاوقت متعلق به من می‌باشد. شرمنده اگه پست ها ام دیر درج میشه، چون باید تائید شن اول

چرا باید التماس اونها رو میکردی خب ؟راست میگه خب داداشت شالتو باید سر کنی مخصوصا وقتی تنها بودی

نمی‌دونم از بس خرم 

سرم تو گوشی بود حواسم به شال نبود ولی واقعا مگه به شال بستگی داره ؟! اونا حیوون بودن 

مقصر بی زبون و خل بودن خودتهجای التماس گوشیتو در میاوردی شروع میکردی فیلم گرفتن از پلاک و صورتاشون ف ...

ترسیده بودم از اینکه برادرم بیاد و اتفاقی بیفته :) ترسیدم از اینکه اینا خودشون یه کاری بکنن خصوصاً اینکه دو نفر بودن

حرصشو سر شما خالی کردهاگر فقط این بار بوده نادیده بگیر اگر کار همیشگیشه که واقعا حق داری ناراحت بشی

آره حرصشو سر من خالی کرد چون دستش به اونا نرسید

ترسیده بودم از اینکه برادرم بیاد و اتفاقی بیفته :) ترسیدم از اینکه اینا خودشون یه کاری بکنن خصوصاً ا ...

اره میدونم ترسیده بودی ولی هیجوقت از موضع ضعف با این افراد برخورد نکن

یعنی چی التماس کردم برید الان داداشم میاد؟

اگرم خواستی بگی داداشت داره میاد داد بزن تو صورتشون بگو داداشم میاد جر واجرتون میکنه پوست جفتتونو میکنه

نه اینکه بری تو فاز ترس

از این به بعد همین کارایی که گفتمو بکن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
نمی‌دونم از بس خرم سرم تو گوشی بود حواسم به شال نبود ولی واقعا مگه به شال بستگی داره ؟! اونا حیوون ب ...

آره عزیزم تو این دوره زمونه 

این حیون ها که خودت میگی فکر میکنی دنبال چین ؟!

دنبال همین چیزان دیگه 

هر چند این حیون ها به با حجاب ها رحم نمیکنن 

ولی باید خودت رو بپوشونی دیگه 

اون هم وقتی تنها هستی 

خیلی خطرناکه 

اره میدونم ترسیده بودی ولی هیجوقت از موضع ضعف با این افراد برخورد نکنیعنی چی التماس کردم برید الان د ...

ممنونم از راهنماییت درسته من خیلی ضعیفم ، بله چشم💚🫶

آره عزیزم تو این دوره زمونه این حیون ها که خودت میگی فکر میکنی دنبال چین ؟!دنبال همین چیزان دیگه هر ...

به هیچکس رحم نمیکنن ولی من واقعا از قصد نبود لباسامم پوشیده بود ولی اینا...

یعنی قلبم تو حلقم میزد قشنگ درسته خیلی خطرناکه