2777
2789
اینا لا.شی هستن نباید کم بیاری وگرنه زنده زنده میخورنتشوهرت پشتت هست یا نه

والا ن زیاد پشتم نیس ولی زیاد باهاشون هم حرف نمیزنه‌.

ولی امروز رفته بود فاتحه خونی مادربزرگش 

مادرشو دیده بود گفت مادرمو دیدم بغض کردم .گفت دستشم گرفتم بردمش داخل

سست عنصر.

آخی ننه نخورم جای مادرتو حالا انگار دبستانه سر نیمکت اون نشستی.هرچی میره جلوتر داره بیشتر اعصابم خور ...

یعنی خنده خواهرش ک چطور لبخند زد خوشش اومد برادرش اینجوری خوردم کرد هیچوقت یادم نمیره‌.

یبارم دوتا تار گذاشته بودم تو صورتم رفتم خونه پدرشوهرم.شوهرم واسه اینکه نمکدون بازی در بیاره خواهرش بخنده.جلو خواهرش بم میگفت چرا تار گذاشتی.ک خوردم کنه خواهرش خوشحال شه.

حالا میتونست تو خونه بم بگه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره وقتی دیدن من تک فرزند بودم.با پسرشون ازدواج کردم ک صفر بود .رفتن بالا در حد خدا

عزیزم شوهرت چه تحصیلاتی داره؟ شغلش چی بود؟ چه ویژگی داشت که شما باهاش ازدواج کردی؟ 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
عزیزم شوهرت چه تحصیلاتی داره؟ شغلش چی بود؟ چه ویژگی داشت که شما باهاش ازدواج کردی؟

هیچ ویژگی نداشت.فقط ۲۰ سالم بود احمق بودم همین. بچه بازی کردم فک میکردم راهی ک دارم میرم درسته.

مامانمم بم گفت ازدواج کن برو.چون فک میکرد اینجوری خوشبختم اگ با هرکی عروسی کنم

یعنی خنده خواهرش ک چطور لبخند زد خوشش اومد برادرش اینجوری خوردم کرد هیچوقت یادم نمیره‌.یبارم دوتا تا ...

تار چی چی؟

رابطه رو کم کنین روی اون بچه ننه هم کار کن بگو یکم بزرگ شو جون ننت

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

به مردم رو بدی استرم میخوان 

یکی گفت دو تا جواب بده تا یاد بگیره حرف مقت نزنه

برای سلامتی خانوادم و شادی روح برادرم لطفا صلوات بفرست 🖤منم برات دعا میکنم خدا آمین گوی آرزوهات باشه ..
تار چی چی؟رابطه رو کم کنین روی اون بچه ننه هم کار کن بگو یکم بزرگ شو جون ننت

دوتا تار از موهام در آورده بودم گذاشته بودم رو صورتم.

امروزفاتحه خونی مادربزرگش بود.مادرش رفته پیش شوهرم گریه میکرده حلا نمیدونم چرا داخل گریه نمی‌کرده رفته تو خیابون پیش پسرش گریه میکرده.شوهرمم بغض کرده دست مادرشو گرفته بردش داخل توففففف بهش 

احمقه تو خودت زرنگ شو

دوسدارم باهاش قهرکنم.

مادرش خیلی اذیتم کرد بعد این بغض کرده دیدش 

دستشم گرفته بردش داخل.دوسدارم خودمو‌اتیش بزنم

مادربزرگش ک مُرد ۹۰ سالش بوده

دوسدارم باهاش قهرکنم.مادرش خیلی اذیتم کرد بعد این بغض کرده دیدش دستشم گرفته بردش داخل.دوسدارم خودمو‌ ...

ولش کن اون ننشه هرکاری کنه بازم دوسش داره تو خودت کم محلشون کن

من خودم مادرم بزنه تو‌ گوشم باز طرفدارشم