2777
2789
عنوان

قد نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 26 پست
منی که ملاکم اصلا قد نیست فکر نکنم بتونم کمکت کنم ولی در نظر داشته باش قدش مناسبه

من قد بلند دوس دارم ولی واقعا قدمون مناسب هم هست ولی مثلا دختری که قدش بلند میاد میگه نه قد شوهرت کوتاهه به ادم برمیخوره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا درسته منم از شونشم قدمون بهم میخوره ولی خب دوستا به شک میندازن ادمو

خواهش میکنم قید دوستا رو بزن 

....با احترام، درخواست دوستی قبول نمی‌کنم. از شما آقایون محترم خواهش می‌کنم لطفا در تاپیک های من شرکت نکنید.

به اونا چ

خب منم همینو میگم ولی مثلا دوست داشتم قدش ۱۷۰بود تقریبا نزدیک قد شوهرم  میگف قد شوهرت کوتاهه میگم خب به من چه که تو بلندی از منی که قدم اینه بلندتره و من راضیم انقد میرن مسان میگن خب ادم یجوری میشه

گور بابای حرف بعضیا بایا انقدر حساسیت به خرج نده و راحت هر کسی گفت بگو من خیلیم راضیم و کسی باید بپس ...

اصلا خوشم نمیاد کسی دربارش حرف بزنه واسه همین گسی چیزی میگه دربارش خیلی حساس میشم

خب منم همینو میگم ولی مثلا دوست داشتم قدش ۱۷۰بود تقریبا نزدیک قد شوهرم میگف قد شوهرت کوتاهه میگم خب ...

میفهمم 

توجه نکن 

نظر دیگران رو تو زندگیت دخالت بدی اذیت میشی و فکرت درگیر میشه فقط الکی