2777
2789

من بارها از هدیه سوره یاسین به حضرت فاطمه و حضرت نرجس و برای سلامتی و ظهور امام زمان خدا رو شُکر معجزه دیدم.

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بارها از هدیه سوره یاسین به حضرت فاطمه و حضرت نرجس و برای سلامتی و ظهور امام زمان نتیجه دیدم.

عزیزم من ادم مذهبی نیستم

اولین باره چله میگیرم دوتا حاجت داشتم

چله ایت الکرسی با توسل به حضرت زهرا گرفتم

شما برا کیس خوب یا همچین چیزایی میدونی کدوم چلخ خوبه؟

ازدواج نه ها مثلا کیس و خاستگار و اینا

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
اره بلدمممدرضاعلیووووکدومو میخوای بخوا از خداولی اکسو نخواوقتی یه کتابو خوندی تموم شده دوباره بخوای ...

باریکلا

مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفته‌ای، همیشه دعا می‌ کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! اگه امضام میخونی لطفا دعا کن منم برم پیش مامانم 

چقدر دوست داشتم برای منم همچین اتفاقی میوفتاد

کامنت منم بخونین. گفتم چه راهکاری انجام دادم.

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام

باریکلا

خودم جر خوردما جررررررر

چندین بار تموم کردم

هربار پسره برگشت

اخرسر با رل زدنش خواست ضربه بزنه🥲

این قلب اسفالت شده تا پخته شه

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
دل نمیفهمه

من ۶ـ۷ بار تموم کردم

همیشه برگشت جز دفعه اخری

بنظرم بخواد خودش میاد

ولی ذکر یاودود شنیدم عالیه 

دل نمیفهمه

چون تازه س بزا ی سالی چند ماهی بگذره

مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفته‌ای، همیشه دعا می‌ کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! اگه امضام میخونی لطفا دعا کن منم برم پیش مامانم 

من بارها از هدیه سوره یاسین به حضرت فاطمه و حضرت نرجس و برای سلامتی و ظهور امام زمان خدا رو شُکر معج ...

خوش ب سعادتت

کاش منم اینطوری بودم

انواع اقسام چله ها، دعاها، نذرها و نمازها رو انجام دادم اونم بالای ۱۰ سال ولی نشد ک نشد

توروخدا برای منم دعا کن😭😭😭

برای بازگشت چی

منظورم همون هست.

معجزه شد واست؟ یعنی امید نداشتی بیاد منم امیدی ندارم کبیاد

اره معجزه شد،نه اصلاا فکرشو نمیکردیم جفتمون،آخ شب اولی که گفت برات دعا میکنم خوشبخت بشی انقدررر پشت گوشی زجه زدم مرگ به چشمم دیدم،اونم گریه میکرد،محرم شد،منو مامانم رفتیم مسجد نماز بخونیم از خدا و امام حسین خواستم عشقمو بهم برگردونه بعد از یک هفته دیدم برگشت آنقد خوشحال شدیم جفتمون،از اون شب شوم و نحس که کات کردیم ۶ماه میگذره

از خدا بخواه بهش بگو اگه لیاقتمو داره برگرده

اقایون هول و هرزه درخواست دوستی ندیددددددد🚫⛔️ هرکس بده اینجا تگش میکنم ابرو واسش نمیزارم خوبه اسم شوهرم رو نوشتم روی کاربریم،اگرم ببینم ساکت نمیمونم

من ۶ـ۷ بار تموم کردمهمیشه برگشت جز دفعه اخریبنظرم بخواد خودش میادولی ذکر یاودود شنیدم عالیه

کار خاصی کردین 

منم چندباره برگشت چون تقصیر خودش بود

ولی این بار بد دعوامون شد

خودم جر خوردما جرررررررچندین بار تموم کردمهربار پسره برگشتاخرسر با رل زدنش خواست ضربه بزنه🥲این قلب ...

پختع شدی♥️