2777
2789
عنوان

عشق ابدی

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 18 پست
ازبس باشخصیته که مهیار بهش گفت س کسی از ذوق دهنش تابناگوشش بازشد کجای این باشخصیته خدایی؟ طرف رسماً ...

س کسی در اون جا و مکان زمان بمعنای جذاب بود .

باقی دخترا از این بابت عصبی شدن بنظرم که حس حسادتشون زد بالا.

عسل بین همشون از همه لحاظ سرتره دیگه. اونا ناراحت شدن چرا بین همه عسل از دید پسرا س کسی تره

در کل همشون اومدن دیده بشن فقط. اگر دقت کنی نود و نه درصدشون یا فرزند طلاقن یا از خانواده طرد شدن.

یک آدم نرمال بینشون نیست.

بنده های خدا بخاطر پول و دیده شدن هر خفتی رو تحمل کردن.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

س کسی در اون جا و مکان زمان بمعنای جذاب بود .باقی دخترا از این بابت عصبی شدن بنظرم که حس حسادتشون زد ...

فرزند طلاق بودن یعنی آنرمال بودن؟🙁

بنده های خدا دست خودشون نبوده که پدرمادرشون باهم نساختن این ربطی به شخصیت خودشون نداره

دقت کنی من در مورد شخصیتش گفتم نه ظاهرش 🫤

طرف گفت عسل باشخصیته باذکر دلیل گفتم این ایرادات بزرگ باشخصیت بودن یک نفر رو رد میکنه کسی که لاس میزنه مشخصا باشخصیت نیس کسی که تو عشق ابدی دنبال پارتنره شخصیت خودشون برده زیرسوال

به نظرت بقیه دنبال دیده شدن بودن فقط عسل مریم مقدس بوده و فقط اومده محض رضای خدا؟😅

وقتی نظر میدین سعی کنید منطق هم لحاظ کنید

س کسی از نظر شما یعنی چی ؟ ما به کسایی که برای پو.رن و کارهای خاک بر سری به درد میخورن میگیم س کسی

دقت کنی همیشه عسل لخت میگرده ونود درصد مواقع می می هاشو میکنه تو حلق بقیه قطعا بقیه دخترا هم فاقد پس.تون نیستن وبلدن بریزند بیرون ولی این کار رو نمیکنن چون برای شخصیت خودشون وخانوادشون ارزش قائلن

هرکس۸۰درصد حجم می می هاشو بریزه بیرون میشه س کسی و جذاب وبا شخصیت ؟ 💁

جذاب از نظر من به کسی میگن که فیس نچرال و زیبایی داشته باشه مثل کیمیا

فرزند طلاق بودن یعنی آنرمال بودن؟🙁 بنده های خدا دست خودشون نبوده که پدرمادرشون باهم نساختن این ربطی ...

چی بگم

باسن کیمیا خانم هم کم بیرون نبوده تو فیلم

همشون اراذل اوباشن از دید من. بسیار خیابونی و دم دستی.