2777
2789

شماره اون رو زدم الان کد ورود براش میره نفهمه من بودم🤦‍♀️🤦‍♀️😑هکره غلط کردم کاش همچین کاری نمیکردم🤦‍♀️💔...چند وقتی بود تو ذهنم بود اینکار رو بکنم آنلاین نمیشد گفتم اینطوری بکنم آنلاین بشه🤦‍♀️دیروز آنلاین شده بود امروز دیدم خیلی دلم تنگش شد وسوسه شدم این غلط رو کردم😑🤦‍♀️🤦‍♀️خدایا منو سوسک کن به قول فهیمه😔😔😔

تو زندگی یه چیزی هست به نام عقل🧠که من ندارمش🤡درخواست دوستی نده قبول نمیکنم ضایع میشی!🤣...تا این قلب من میزنه؛ضربانش تویی عزیز قلبم💙😔مهم نیست تو دوستم نداری!من که دوست دارم:)💔🫠★★دختری از خطه ی آذربایجان غربی,آریایی اصیلKurd★★جور دیگر باید دید زیرا جهان جور دیگر است!🖤🕊✨️درست میشه همه چی یه روز مگه نه؟🫠💔...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حس میکنم ذوق هم کردی از کارت منتظری پیامی ازش بیاد

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
خب دوباره باهاش ازدواج کن😍

از خدامه اون نمیاد😂😔💔خدایا غلط کردم نفهمه من بودم😔😔

تو زندگی یه چیزی هست به نام عقل🧠که من ندارمش🤡درخواست دوستی نده قبول نمیکنم ضایع میشی!🤣...تا این قلب من میزنه؛ضربانش تویی عزیز قلبم💙😔مهم نیست تو دوستم نداری!من که دوست دارم:)💔🫠★★دختری از خطه ی آذربایجان غربی,آریایی اصیلKurd★★جور دیگر باید دید زیرا جهان جور دیگر است!🖤🕊✨️درست میشه همه چی یه روز مگه نه؟🫠💔...

شوهر یا دوست پسر اخه

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.

نمیفهمهاونم دلش تنگ میشه؟

هکره نامرد🤦‍♀️

نمیدونم تاپیک قلبم رو ببین پروفایل گذاشته بود من دیوونه شدم همچین غلطی کردم😔😔

19 سالته شوهر؟!

وقتی مراقب حرفات نباشی..یکی تا صبح نمی خوابه...یکی دلش میشکنه...یکی اعتمادشو از دست میده... و یکی شاید هرگز مثل قبل نشه..:)) یه روز صبح تو پا میشی ولی من نه...اون روز تو جای من بخند..

حس میکنم ذوق هم کردی از کارت منتظری پیامی ازش بیاد

اره😂😂😑😑بیشتر میترسم بفهمه من بودم آبروم میره😔🤦‍♀️

اره😂😂😑😑بیشتر میترسم بفهمه من بودم آبروم میره😔🤦‍♀️

نمیفهمه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
چرا طلاق گرفتی اونم هنوز دوست داره؟

مثل الان دیوونه بودم طلاقم داد🤦‍♀️اگه عقل داشتم الان همچین غلطی نمیکردم😑💔...دیروز پروفایل گذاشته بود همین من رو دیوونه کرد