یه نگهبانداریم ۵۰ ساله چشمای دریده دریده زل میزنه همین طور طولانی مدت تو چشم ادم چشماش شیطانی هست بخدا ترسناکه به تمام زنهای مجتمع پیشنهاد رابطه داده من جمله من .خیلی اعتراض کردیم فایده تداشته آشنای مدیر مجتمع هست بیرونش نمیکنه مزاحم من شده بارها چیکار گنم پولم.کمه برم جای دیگه اجاره. مدیر اصلی مجتمع آدم بی غیرت بی وجدان هست بیرونش نمیکنه غیر من چندتا خانم دیکه هم اعتراض کردن مرده میگه بیرونش نمیکنم طرف بازخرید شرکت نفت هم هست آمده نگهبان شده امروز حدود ده دقیقه زل زده با وقاحت تمام به من غروب رفتم تو محوطه قدم بزنم خیلی وقیحه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کوه زیاد خورده .با همون خانوم ها استشهاد جمع کنید بیرونش کنند .
من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو
عزیزم این آشنایی مدیر هس فامیله یا آشنا بیرونش نمیکنن
این مدیر مجتمع رونمیتونید عوض کنید ؟؟
من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو
راس یا دروغ نمیدونم شنیدم.به یه زنتجاوز کرده خیلی برش داشته رشوه داده اعدام نشده ولی خیلی عوضی هست آمار زنهای مجرد مجتمع را درآورده به بقیه مردای مجرد گفته. همسایه میگفت شوهرش شنیده داشتن مردا حرف میزدن راجب زنها.
عزیزم ما مستاجریم رفتم اعتراض کردم گفت مستاجراا حق انتخاب مدیر ندارن فقط مالک ها به چندتا مالک هم کفتم گفتن حوصله دردسر ندارن نگهباته خطرناکه ازش،میترسن
عزیزم ما مستاجریم رفتم اعتراض کردم گفت مستاجراا حق انتخاب مدیر ندارن فقط مالک ها به چندتا مالک هم ...
تا کی اونجاید پس ؟
عزیزم ما مستاجریم رفتم اعتراض کردم گفت مستاجراا حق انتخاب مدیر ندارن فقط مالک ها به چندتا مالک هم ...
تو پیامک بهت درخواست داده ؟؟