2777
2789
عنوان

نگهبان هیز مجتمع

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 41 پست
تهدید کرده اگه شکایت کنی بلا سرتون میارم‌

بهش بگین صداتو ضبط کردم  فرستادم واسه سرهنگ آگاهی 

دست از پا خطا نکن به ضررته  

خدایا تو بساز، توبسازی قشنگتره❤️اللهم عجل لولیک الفرج علیه السلام 🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تهدید کرده اگه شکایت کنی بلا سرتون میارم‌

کوه زیاد خورده .با همون خانوم ها استشهاد جمع کنید بیرونش کنند .

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

عزیزم‌ این آشنایی مدیر هس فامیله یا آشنا بیرونش نمیکنن

این مدیر مجتمع رو‌نمیتونید عوض کنید ؟؟

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

راس یا دروغ نمیدونم شنیدم.به یه زن‌تجاوز کرده خیلی برش داشته رشوه داده اعدام‌ نشده ولی خیلی عوضی هست آمار زنهای مجرد مجتمع را درآورده به بقیه مردای مجرد گفته. همسایه میگفت شوهرش شنیده داشتن مردا حرف میزدن راجب زنها.

این مدیر مجتمع رو‌نمیتونید عوض کنید ؟؟

عزیزم‌ ما مستاجریم رفتم‌ اعتراض کردم گفت مستاجراا حق انتخاب مدیر ندارن فقط مالک ها به چندتا مالک هم کفتم گفتن حوصله دردسر ندارن نگهباته خطرناکه ازش،میترسن 

عزیزم‌ ما مستاجریم رفتم‌ اعتراض کردم گفت مستاجراا حق انتخاب مدیر ندارن فقط مالک ها به چندتا مالک هم ...

تا کی اونجاید پس ؟

عزیزم‌ ما مستاجریم رفتم‌ اعتراض کردم گفت مستاجراا حق انتخاب مدیر ندارن فقط مالک ها به چندتا مالک هم ...

تو پیامک بهت درخواست داده ؟؟