2777
2789

ان شاالله 

میشه ی صلوات بفرستین 🥺 حاجت بگیرم

بگین چیکارکنم کمکم کنن 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وفاتش کی هست؟

۱۳ام

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

منم همین الان تاپیک زدنم که هر کاری میکنم حاجت نمیگیرم دیگه خسته ام

حلواشو هم میشه پخت وهمون موقع قسم داد به پسر ش.

اما دقت کنید اصرار میکنید تهش باخودتونه ها اگه صلاحه بخواید 

لایک نکنید .توروخدا 

یه شعری بود

ام البنین دخیلم

درمانده و ذلیلم

تا ندهی مرادم

دست از تو بر ندارم 

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
حلواشو هم میشه پخت وهمون موقع قسم داد به پسر ش.اما دقت کنید اصرار میکنید تهش باخودتونه ها اگه صلاحه ...

یعنی حلوا بپزیم سریع حاجت میده؟

حاجت من  زیاد شدن رزق و روزی هست میخوام زندگیم پیشرفت کنه من انگار تو زندگیم طلسم شدم

یعنی حلوا بپزیم سریع حاجت میده؟حاجت من زیاد شدن رزق و روزی هست میخوام زندگیم پیشرفت کنه من انگار تو ...

من که کسی و کاره ای نیستم بگم سریع حاجت میده یا نه .درباره روزی اول مطمعن بشید جایی حقی ناخواسته پایمال نشده ازسمت شما ؟ بعد از مطمعن شدن بااخلاص کامل نذر کنید 

لایک نکنید .توروخدا 
یه شعری بود ام البنین دخیلم درمانده و ذلیلم تا ندهی مرادم دست از تو بر ندارم

ممنونم