2777
2789
عنوان

سرنوشت تون چه شکلی بوده بیایید زندگی آدمای مختلف بخونیم

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 22 پست
تو دانشگاه عاشق شدم یه پسره واقعا همه چه تمومخانواده بدون دلیل مخالفت کردنبه اجبار با پسر عموم ازدوا ...

چه پر فراز و نشیب 

انشالله که خودتون خوشبخت باشید در کنار همسرتون و دوباره بچه دار بشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه سوال کلی هفت سال تیزهوشان درس خوندم و معلم خوب بود بهترین دانشگاه ایران منظورم علوم پزشکی پرستاری ...

چقدر زندگی ارومی داشتی و بی دردسر به خواسته هات رسیدی و به وقتش ازدواج کردی 🧿🤲خداروهزاربار شکر کن 

سرنوشت خوبی داشتی الان تو بیمارستان کار می کنی ؟

خداشکر هزار بار شکر مدیون خانواده ام بودم وگرنه تنهایی میسر نبود اما خب همیشه میگم آدم خانواده اش خودشو انتخاب نمیکنه همسرش انتخاب می‌کنه باید بتونی عاقلانه فکر کنی 

بله عزیزم 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

چقدر زندگی ارومی داشتی و بی دردسر به خواسته هات رسیدی و به وقتش ازدواج کردی 🧿🤲خداروهزاربار شکر کن

مرسی عزیزم واقعا من خیلی مذهبی نیستم چون سبک زندگی ام اینطور نیست اما باور ها خودم دارم واقعا فهمیدم ما آدما نون قلب مون میخوریم در طول زندگی ام هیچ وقت بد کسی نخواستم حتی اگه بدم خواستن همین شد حکمت رحمت خدا در زندگی ام حس کردم 

و شکر میکنم خدا رو که من لایق دونست امیدوارم منم بتونم حال خوب هدیه کنم به دیگران اینجا هم هستم همه سعی ام اینکه نظر منطقی و رک بدم تا به عنوان نفر سوم دینی گردنم نباشه در هر صورت مدیون خانواده ام هستم خداشکر که بودن خدا رحمت کنه همه پدر مادر هایی که نیستند و کنار بچها شون نیستند 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

مرسی عزیزم واقعا من خیلی مذهبی نیستم چون سبک زندگی ام اینطور نیست اما باور ها خودم دارم واقعا فهمیدم ...

از همین پیامت معلوم شد چرا زندگی خوبی داشتی 

توکل به خدا و شکرگزار بودن 

اوج ایمان توکل به خداعه 

خیلی رو دیدم مذهبی ان ولی ناشکرن

از همین پیامت معلوم شد چرا زندگی خوبی داشتی توکل به خدا و شکرگزار بودن اوج ایمان توکل به خداعه خیلی ...

مرسی مرسی من خودم حد و حدود هامو دارم اما کلا بگم سخت مذهب نه واقعا باور هایی که دارم برام محترم 

و واقعا از سن کم این حس داشتم حال خوبم تقسیم کنم 😁

امیدوارم عزیزم شما هم غرق در خوشی باشی ...

واقعا میگم من گاهی کم آوردم گاهی خواستم نشده اما باور داشتم کسی مهره ها میچینه که دانا تر از مغز محدود من 

همین ازدواج خودم خیلی جالب بود زمانی که ایشون دیدم اصلا فکر ازدواج دوستی نبودم خیلی یهویی وارد زندگی ام شد و الان تقریبا سه سال به عنوان دوتا هم مسیر کنار همیم 

تو هم خوشبخت ترین باشی قشنگ جان 

من تا حالا نتونستم با کسی دوست مجازی بشم حتی با دوستای خودمم ترجیح میدم حضوری صحبت کنم تا اینکه زنگ ...

خب آدم با آدم فرق میکنه من حضوری هیچ دوستی ندارم

به یه سری دلایل اعتماد به نفس اینکه با آدما حرف بزنم دوست بشم رو ندارم

اما اونجا کسی به اون دلایل خاص اهمیت نمیداد و همه خودمو میدیدن واسه همین دوست مجازی رو به حضوری ترجیح میدم