2777
2789

موقع زایمانم یه خانمی بود تا آخرین لحظه بهش گفته بودن دختر. موقع زایمان پسر بود. اینقدر هول شده بودن که براش داشتن همونجا اسم انتخاب میکردن.   همکارمم بهش گفته بودن دختر سیسمونی هم خریده بود.موقع زایمان پسر شد. خدا بخواد کار نشد نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موقع زایمانم یه خانمی بود تا آخرین لحظه بهش گفته بودن دختر. موقع زایمان پسر بود. اینقدر هول شده بودن ...

😐عزیزم خدا از اول همون جنسیت رو خواسته سونو استباه تشخیص داده🙄 و خود من هم زخم خورده م😃تو شونزده هفته جنسیت بچه م رو اشتباه گفتن

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

😐عزیزم خدا از اول همون جنسیت رو خواسته سونو استباه تشخیص داده🙄 و خود من هم زخم خورده م😃تو شونزده ...

یعنی چندتا مرکز معتبر سونو همشون تا آخرین لحظه بارداری اشتباه تشخیص دادن؟ همکارم چندجا مختلف رفته بود. شما بگو خطای سونو.ما میگیم خواست خدا

یعنی چندتا مرکز معتبر سونو همشون تا آخرین لحظه بارداری اشتباه تشخیص دادن؟ همکارم چندجا مختلف رفته بو ...

خیر عزیزم. یک جا رفتم و دوباره هم همون جا رفتم و جنسیت رو متفاوت گفت

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚