2777
2789
عنوان

به نظرتون رابطه معامله است یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 26 پست
تو غریزه ی انسانه ن فقط انسان بلکه تمام جانداراو دنبال دلیل منطقی نباشاین حس مادرانه تو تمام خانما و ...

نه تو من نیستش واقعا

یه برادر پونزده سال کوچیک تر از خودم دارم که هیچوقت باهاش مادرانه رفتار نکردم

دانشجوی روانشناسی. علاقه‌مند به گربه ها، کتاب ها، هنر و ادبیات ژاپنی. در حال خواندن برای کنکور ارشد و در آرزوی مهاجرت به یکی از کشور های اسکاندیناوی. بسیار خودشیفته، غرب زده و وسواسی. من روانشناس نیستم. من فعلا سال دومم و حتی بعد گرفتن مدرکم قرار نیست درمانگر بشم. پس لطفا رو حرف من در حد کاربر عادی حساب کنین.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه واقعا ندارمدلم براشون میسوزه که باید تحملم کنن

اینجور نگو هیچکس بچه اش رو به خاطر فایده اش نمی‌خواد اگه اینجوری باشه که یعنی دنیا خیلی بد شده تو اگه یه روز بچه دار بشی اونو به خاطر عشقت بهش میخوای چون مادر میشی کلمه مادر خیلی حرمت داره اگه واقعا فک می‌کنی از پسش برنمیای یا بچه هات رو به خاطر فایدهشون میخوای لطفااا هیچوقت بچه دار نشو تا دیدگاه آدم ها رو نسبت به جایگاه مادر خراب نکنی

نه تو من نیستش واقعایه برادر پونزده سال کوچیک تر از خودم دارم که هیچوقت باهاش مادرانه رفتار نکردم

عزیزم چ ربطی داره؟

مادر داداشت یه ادم دیگست

تو یه ادم دیگه

حتما مگه باید به داداش حس مادرانه داشته باشی؟

این یه چرخه طبیعی انسانه

غریزه ی مادرانه توتمام جاندارا هست و مادر شدن یه انتخابه ن یک اجبار. دوس نداری مادر نشو.

اندر احوالات ماناگفته هاست..خاموشم و[ غم ] دراستخوانم میگدازد.....🖤🥀
مطمئنی خانم هستی؟

کاش نبودم😂

دانشجوی روانشناسی. علاقه‌مند به گربه ها، کتاب ها، هنر و ادبیات ژاپنی. در حال خواندن برای کنکور ارشد و در آرزوی مهاجرت به یکی از کشور های اسکاندیناوی. بسیار خودشیفته، غرب زده و وسواسی. من روانشناس نیستم. من فعلا سال دومم و حتی بعد گرفتن مدرکم قرار نیست درمانگر بشم. پس لطفا رو حرف من در حد کاربر عادی حساب کنین.

نه تو من نیستش واقعایه برادر پونزده سال کوچیک تر از خودم دارم که هیچوقت باهاش مادرانه رفتار نکردم

پس این دیدگاه پیروی کورکورانه از جامعه و حرف مردم که همه باید ازدواج کنن و بچه دار بشن بذار کنار اول مطمئن شو که نسبت به ازدواج و مادر شدن صلاحیت و علاقه کافی داشته باشی و الا هم به خودت ظلم کردی هم به دیگران

به نظر من هردوش توی زندگی باید باشه. هم عشق هم محاسبه. اگر نگاه بکنی اکثر افراد اطرافمون چیزی بهمون اضافه نمیکنن ولی باعث میشن حس تنهایی نکنیم. پس نادیده گرفتن احساسات خیلی غلطه.

دو اینکه بچه بهت اضافه میکنه. بچه اولا دید آدم رو به دنیا عوض میکنه، ثمر عمر انسان میشه، و هدف و اصول بیشتری بهت میده. خیلی ها به خاطر بچه هاشون انسان بهتری میشن و پیشرفت میکنن.

و از نگاه دینی هرچه از خوبی نسل شما انجام بده برای شما حساب میشه، که بزرگترین سرمایه هست.

باید خواهر بزرگتر باشی رفیقش باش چرا میخوای مادرش بشی؟!

چهارسالشه چه رفیقی

در بلندمدت بلهدر کوتاه مدت نه، مثلا هر روز نمیشه که 50 50 باشه، یه روز ممکنه 20 80 باشه، یروز 40 60 ...

مشکل همینه

که اولش زیاد میدی و یه روز می بینی جبران نمی کنن و فقط وقت و پول و انرژیت حروم شده