2777
2789
از همون اول اگه از چیزی خوشت نمیادبه خاطر کم رویی تحمل نکن نظرت رو با احترام بیان کنو همینطور غیر مس ...

خوشم نمیاد بعد هر حرف بگم نری به خانوادت بگی. حس میکنم یادش میره یا خام میشه و میگه. دیدی که به مردا یه عزیزم میگی وا میدن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوشم نمیاد بعد هر حرف بگم نری به خانوادت بگی. حس میکنم یادش میره یا خام میشه و میگه. دیدی که به مردا ...

تا حالا همچین چیزی دیدی ازش ؟اگه گفته بشین باهاش یکبار برای همیشه حرف بزن و بگو  این رفتارها به شدت ناراحتم میکنه 

تا حالا همچین چیزی دیدی ازش ؟اگه گفته بشین باهاش یکبار برای همیشه حرف بزن و بگو این رفتارها به شدت ...

پیش منه گوش میده ولی خب خواهر زیاد داشتن تاثیر داره دیگه

والا اگه دوستت داشته باشه با شرت گل گلی هم جذبت میشه

ن والا راستش مردا عقلشون ب چشمشونه 

میرم بازار پارک ی دخترایی میبینم ب قدری زیبان هوش و حواس ادمو میبرن ما خو زنیم انقد محو میشیم مردا بیشتر محو میشن 

ن والا راستش مردا عقلشون ب چشمشونه میرم بازار پارک ی دخترایی میبینم ب قدری زیبان هوش و حواس ادمو میب ...

اره درسته دیوثا کم هم نداشته باشن یه نگاهو میکنن ذاتشونه کثافطا

از کسی که بهت امید میده محافظت کن🌱❤️

حالا من دلم وسه شوهرم تنگ شده اینجام فرت وفرت از این تاپیکا میزنین و آدم دلش شوهرشو میخواد لطفا دررر ...

ماکه نداریم 

از امروز ۱۴۰۴ /۹/۲ تا اخرین روز کنکور تاپیک درس خوندن میزنم که بشم دکتر تون خوشگلا مت اینجا توی بحثی شرکت نمیکنم و صرفا تاپیک هام همین مورده