2777
2789
حرف حق اینه که بقیه داشته‌هاشونو قایم کنن؟خب از حسادت و حسرت درونی‌تون کم کنید که اذیت نشید

چرا فک‌ کردی من الان حسودم

اتفاقا این تویی ک بدجنسی‌ و شرایط الان جامعه ومردم برات مهم نیس

منم دارم شیکش هم دارم ولی نمیندازم

چون درک و معرفت وشعور دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند سال پی دزد خونه ی فامیلمون رو زد یک کیلو طلا ازشون دزدید . الان همون طلا ها ۱ میلیارد و ۰۲۰ میلی ...

یک کیلو طلا الان ده میلیارده نه یک میلیارد

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

آخ خانومه تو شهر ما پیر زن طلای خاصی هم نداشت دزدیدن کشتنش بخاطر طلاش سرطان هم داشت بیچاره صبح رفته ...

تو شهر ما هم چند سال پیش اسید ریخته بودن رو پیرزن و کشته بودنش طلاهاش رو برده بودن.  اونم تو خونه خودش 

این نیز بگذرد .....
چند سال پی دزد خونه ی فامیلمون رو زد یک کیلو طلا ازشون دزدید . الان همون طلا ها ۱ میلیارد و ۰۲۰ میلی ...

نه عزیز از میلیارد هم بالاتره ارزشش.ای وای چه بد الان چقدر حسرت میخورن

چرا فک‌ کردی من الان حسودماتفاقا این تویی ک بدجنسی‌ و شرایط الان جامعه ومردم برات مهم نیسمنم دارم شی ...

چ ربطی داره اونی که طلا میندازه درک و شعور نداره؟

حرف از خودتون درنیاید خواهشا

یک کیلو طلا الان ده میلیارده نه یک میلیارد

عه راست میگیا😂🤦🏻‍♀️تازه با نرخ گرمی ۱۰ تومن میشه ۱۰ میلیارد. خوشبحالش

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود، حتی شما دوست عزیز😐من آدم آرومیم بازی نکن با روحیم😐😂

چرا فک‌ کردی من الان حسودماتفاقا این تویی ک بدجنسی‌ و شرایط الان جامعه ومردم برات مهم نیسمنم دارم شی ...

من فکر نکردم که حسودید من مطمئنم که شما حسودید.

من که دارم زندگیم رو میکنم و به وقتش دلم برای اطرافیانم و جامعه هم می‌سوزه و حداقل مفیدم با شغلم و دانشم

شما باید صبح تا شب حرص داشته‌های مردم رو بخورید 

و آرامش ندارید.

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

چ ربطی داره اونی که طلا میندازه درک و شعور نداره؟حرف از خودتون درنیاید خواهشا

کاملا بستگی ب اطرافیان داره عزیزم

اتفاقا درک وشعور همینجاها مشخص میشه

من خودم خونه اقوامی ک وضعشون خوب نیس وندارن نمیندازم

خونه اقوامی ک دارن چرا میندازم

اولا اینجوری از چشم زخم درامانم

دوما انسانیت همینجاها معنی پیدا میکنه واقعا پوشیدن طلا اونقدررررر واجب نیس ک دل کسیو بسوزونم

نظر من اینه

نظر شمام هرچی هست محترمه