2777
2789
ممنون عزیزم من امروز یه تار سفید بین ابروهام دیدم میترسم به ابروهام هم دچارش بشه حتما میگیرم فقط امی ...

منم وسط ابروهام همین قسمت پیوندی ابرو سه تار مو سفید دیدم 

وای خدا از چیه ...

خیلی هم ب ندرت ابرو سفید میشه هاا

اینم ار شانس منه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هلیله میخوری معده اذیت نمیشه؟

عزیزم من میخوردم بشدت معدم داغون میشد حتی ریختم توی کپسول خالی..یجوری بی اشتهام میکرد و پوست و استخون میشدم بدتر

چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل هفده  سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ..زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ..بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم❤پسرم هامین

اگر سه تا هلیله زرد،  سیاه و کابلی به مقدار مساوی که با هم میشه ۳۰ گرم ، داخل عسل با طبع گرم مخلوط کنید و صبح موقع طلوع آفتاب یک قاشق مرباخوری بخورید ، موهای سفید سیاه میشه و آلزایمر رو هم درمان میکنه ...

بسته به شدت مشکل باید ادامه داد تا نتیجه‌.

عطاری گفت با عسل قاطی کن مثل قرص شه و بعد قورت بدهمنم اونجوری سختمه این مدلی میخورم...هلیله رو تو رو ...

عطاریو بیخیال شو اصلا تلخ نیست اصلا خیلی بندرت بعضی دونه هاش یه ذره گسه تو روغن زیتون بخوانی دو‌ روز بهتره من نمیخوابونم نمیتونم روغن زیتونو تحمل کنم همینجوری میزارم‌زیر زبونم روزی یه دونه و قورت میدم ولی تو پریودی هیچ دارویی نخور بعد تلقین خوبی هم داره بخودم‌تلقین میکنم که خوبه 

منم وسط ابروهام همین قسمت پیوندی ابرو سه تار مو سفید دیدم وای خدا از چیه ...خیلی هم ب ندرت ابرو سفید ...

واقعا منم خیلی کم موی سفید میبینم فکر کن من از هجده سالگی تار سفید دیدم بین موهام بعد بیست و شش سالگی کلا انگار سفید شد الانم ابرو رو دارم میبینم واقعا اینم شانس مایه 😒😶😶😶

عطاریو بیخیال شو اصلا تلخ نیست اصلا خیلی بندرت بعضی دونه هاش یه ذره گسه تو روغن زیتون بخوانی دو‌ روز ...

هلیله دونه ای ندیدم 

باز رفتم میپرسم ببینم دونه ای داره یا ن

ولی اصلا مزه ش قابل تحمل نیست من قبلا هم با عسل قاطی میکردم با آب قورت میدادم سرییییعععع 

روغن زیتون رو مشکلی ندارم چون استفاده میکنم برا غذا گاها

هلیله دونه ای ندیدم باز رفتم میپرسم ببینم دونه ای داره یا نولی اصلا مزه ش قابل تحمل نیست من قبلا هم ...

دونه ای میشه خود هلیله دیگه باور کن یکسال خوردم تلخی تو ذاتش ندیدم همونو بزاری زیر زبونت از طریق بزاق دهان موادش وارد بدن میشه بعد قورت میدی عالیه

دونه ای میشه خود هلیله دیگه باور کن یکسال خوردم تلخی تو ذاتش ندیدم همونو بزاری زیر زبونت از طریق بزا ...

کندور پیش این لنگ میندازه ...

تعجب می‌کنم ک تلخیشو کم میدونی و قابل تحمل 😂😂😂😂😂

خلاصه موهایی ک چند ساله تلاش کردن سفید بشن رو نمیشه یه هویی سیاه کرد ....هعییی

کندور پیش این لنگ میندازه ...تعجب می‌کنم ک تلخیشو کم میدونی و قابل تحمل 😂😂😂😂😂خلاصه موهایی ک چند ...

کندرم هیچی نیست فقط ما خیلی سوسول باراومدیم میگم چقد سفید شدن؟ من یهویی جلوی موهام بیشتر شد سفیدیش بس که این مرد حرصم‌داد

کندرم هیچی نیست فقط ما خیلی سوسول باراومدیم میگم چقد سفید شدن؟ من یهویی جلوی موهام بیشتر شد سفیدیش ب ...

نه تلخیشون یه جوریه ک میخوای کله تو بکنی تو گلو و بره تو بدنت 😂😂😂کله هه

من پشت ک موهامو کوتاه میکردم پارسال گفت انگار مش درآوردی .....

جلو هم داره زیادتر میشه 

وسط ابروهام هست ...

از وقتی بچه دوم ب دنیا اومد کلا همه چی رواعصابمه

میریزم تو خودم داد زدنامو اینجوری شده

نه تلخیشون یه جوریه ک میخوای کله تو بکنی تو گلو و بره تو بدنت 😂😂😂کله ههمن پشت ک موهامو کوتاه میکر ...

چند سالته مگه؟ رنگ سفیدشون خیلی سفیده؟ من یه شامپوی دست ساز خودمونه با اون میشورم اونم کمی تاثیر داره رنگشم قشنگ میکنه سفیدشم لااقل خیلی سفدی نیست