2777
شوشو ها همه همينن توقعي ازين شپشو ها نبايد داشته باشي بايد يه متن طولاني بخوني كه چشات گرم بشه بخوا ...

دلت میاد ،خسته ان خوب

خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩‍❤️‍💋‍👨🤰🥰😍👫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه براتون مقدوره مشکلمو بگم راهنماییم کنین

بفرما عزیزم

خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩‍❤️‍💋‍👨🤰🥰😍👫

خخخخ مثل شکیب م بو میکنم کلا پولارو    

😂😂😂

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی
چقد خوب

نترس ،ما پیشتیم

اره عزيزم بگو 

میدونم برای بعضیا عادیه ولی من نمیتونم با پ و  ر  ن دیدن شوهرم کناربیام بارها دعوا کردیم آخرین بار جون بچمو قسم خورد نبینه امشب دوباره دیدم ب عالمه از اینترنت دانلود کرده دیده بقران با گریه تایپ میکنم چیکار کنم توقسمت دانلود گوشیش مونده بود من دوباره دان کردم دیدم بهش گفتم طبق معمول معذرت خواهی کرد چیکارکنم توروخدا بگید چجوری کناربیام

من مامان دوعدد زلزله هستم😎 امیرعلی و امیرحسین
سلام منم خواب بودم با صدای باد بیدار شدم یه باد وحشتناکی میاد منم تنهام میترسم 😕😕

نترس ما پیشتیم

نميدونم خوابمم نميبره

منم دلم گرفته.قربون حکمت خدا.موندم اصلا توکارش

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏