چشمناز مدیر عضویت: 1403/06/10 تعداد پست: 3700 عنوان تازع جدا شدم تا کی میتونم کار کنم | مشاهده متن کامل بحث + 1308 بازدید | 81 پست ۳۴,سالمه خونه با تمام امکانات دارم شغلم شینیونکارم بنظرتون تا کی میتونم کار کنم از آینده میترسم تاسال دیگه میتونم ماشین بخرم ولی ترس دارم نتونم کار کنم اونوقت کی خرجمو بده و زندگیم بگذرع 1404/09/09 | 19:38 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چشمناز مدیر استارتر عضویت: 1403/06/10 تعداد پست: 3700 آره ، بیمه هم خوبه به دردت میخوره طلا هم ایشالا میخری الان فقط فکر سالن زدن باش جای خوب پیدا کن ا ... خواهش میکنم نیاز به کمک و راهنمایی دارم هیچ کس ندارم تو این قضیه دلسوزم باشه
روشناایی عضویت: 1404/09/04 تعداد پست: 357 تازگی از شغلم استعفا دادم همه میگن برو یکی از شاخه های آرایشگری یاد بگیر شما چندساله شینیونکارید؟میتونید راهنماییم کنید(واقع بینانه نه امیدواری) کاربری دست دونفر😊
چشمناز مدیر استارتر عضویت: 1403/06/10 تعداد پست: 3700 تازگی از شغلم استعفا دادم همه میگن برو یکی از شاخه های آرایشگری یاد بگیر شما چندساله شینیونکارید؟میت ... من ده ساله
بادمجون_شکم_پر عضویت: 1400/11/24 تعداد پست: 3937 بتظرت خوبه آخه بیست سال پول بریزی ؟ بعد پنجاهم پنج چقدر حقوق میدن نمیدونم کسی از آینده خبر نداره خدایی نکرده چند سال دیگ بلایی سرت اومد نتونستی کار کنی از اون ور مثال طلا بگیری بعد دزد طلاهاتو بدزده چی میخای کنی راستی اسی بابات کارمند بوده یا حقوق میگیره؟بعد از مرگش حقوقش ب دختر مجرد میدن نره خرهای سایت درخاست ندن مرسی
suissegold عضویت: 1404/06/24 تعداد پست: 1825 من هیچ پولی ندارم برای اجاره مغازه یا خرید میشه تو خصوصی ازتون راهنمایی بگیرم سلام آبجی ، پس اگه اینطور باشه باید پیش یکی که سالن داره یا درصدی براش کار کنی یا صندلی ازش اجاره کنی.
suissegold عضویت: 1404/06/24 تعداد پست: 1825 خواهش میکنم نیاز به کمک و راهنمایی دارم هیچ کس ندارم تو این قضیه دلسوزم باشه سلام آبجی چشم ناز خوبی سلامتی؟ کار پیدا کردی کلا مشغول شدی یا نه؟؟؟