با خودت #تکرار کن « امروز را متفاوت تر ازهر روز آغاز می کنم بیشتر عشق می ورزم و بیشتر امیدوار می مانم ومی دانم همه چیز مثبت از آن من می گردد» { خداوندا سپاسگزارم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من خبر دارم رشت،ساری،گرگان و قائمشهر نه دولتی و نه خصوصی دیگه سزارین نمیکنن،مگر اینکه به تأیید پزشک برسه طبیعی برای زائو و بچه خطر مرگ داره،دور از جون همه
کسی که قبلن سزاررین شد همون سزارین میشه برای شمامشکلی نیس من پارسال بچمو سزارین اوردم باااینکه اجبار ...
اره شوخی کردم
🌹🌹
با خودت #تکرار کن « امروز را متفاوت تر ازهر روز آغاز می کنم بیشتر عشق می ورزم و بیشتر امیدوار می مانم ومی دانم همه چیز مثبت از آن من می گردد» { خداوندا سپاسگزارم
منم ساکن گرگانم عزیزم،با کیسه آب پاره رفتم بیمارستان مسعود قبول نکردن منم نموندم و با رضایت خودم رفتم ساری،پارسال هنوز بیمارستان شفا انجام میدادن،اونجا سزارین شدم،یکی از دوستام هم سه ماه پیش محبور شد توی فلسفی طبیعی زایمان کنه