2777
2789

اه وااا میخواستم سومی رو بیارم

پس بیخیال شم😁😁😂😂😂😂

با خودت #تکرار کن « امروز را متفاوت تر ازهر روز آغاز می کنم بیشتر عشق می ورزم و بیشتر امیدوار می مانم ومی دانم همه چیز مثبت از آن من می گردد» { خداوندا سپاسگزارم 

عزیزم شماپولونشون بده همه کاربرات میکنن...

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سزارین اختیاری توی بیمارستانای دولتی جمع شده.

در عوض زایمان طبیعی رو رایگان انجام میدن.

فقط تو شرایط خاص که جون مادر یا بچه در خطر باشه یا بچه وزن بالا داشته باشه یا اینکه بریچ باشه و نچرخیده باشه سزارین انجام میشه.

من خبر دارم رشت،ساری،گرگان و قائمشهر نه دولتی و نه خصوصی دیگه سزارین نمیکنن،مگر اینکه به تأیید پزشک برسه طبیعی برای زائو و بچه خطر مرگ داره،دور از جون همه

زندگی هنوز خوشگلیهاشو داره  
اه وااا میخواستم سومی رو بیارم پس بیخیال شم😁😁😂😂😂😂

کسی که قبلن سزاررین شد همون سزارین میشه برای شمامشکلی نیس من پارسال بچمو سزارین اوردم باااینکه اجباری بود دکترمو عوض کردم

من خبر دارم رشت،ساری،گرگان و قائمشهر نه دولتی و نه خصوصی دیگه سزارین نمیکنن،مگر اینکه به تأیید پزشک ...

ن من اهل گرگانم انجام میدن اونجا خصوصی

پسرم عشقم زندگیم نمیدونی چقد از بودنت درکنارم خوشحالم همیشه باش   تیکرتولد ۲سالگی پسرمه  
کسی که قبلن سزاررین شد همون سزارین میشه برای شمامشکلی نیس من پارسال بچمو سزارین اوردم باااینکه اجبار ...

اره شوخی کردم

🌹🌹

با خودت #تکرار کن « امروز را متفاوت تر ازهر روز آغاز می کنم بیشتر عشق می ورزم و بیشتر امیدوار می مانم ومی دانم همه چیز مثبت از آن من می گردد» { خداوندا سپاسگزارم 

اه حالا این همه مشکل تو جامعه هست ...

ول نمیکننن 

گیر دادن چسبیدن به این که زنا باییییید درد طبیعی رو بکشن 

یکی نیست بگه بابا به خدا بدنای ادمای قدیم فرق داشت 

ترس نداره.

همونطور که مادرهایه ما ، مارو دنیا اوردن

ما هم میتونیم.

زایمان طبیعی بدون درد انجام میشه.

البته نه اینکا کلا درد نداشته باشی ولی دردت را کم و یا در یه مقطعی بدون درد میشه.

در کلاس های بارداری شرکت کنید.

ن من اهل گرگانم انجام میدن اونجا خصوصی

منم ساکن گرگانم عزیزم،با کیسه آب پاره رفتم بیمارستان مسعود قبول نکردن منم نموندم و با رضایت خودم رفتم ساری،پارسال هنوز بیمارستان شفا انجام میدادن،اونجا سزارین شدم،یکی از دوستام هم سه ماه پیش محبور شد توی فلسفی طبیعی زایمان کنه

زندگی هنوز خوشگلیهاشو داره  
باید شانس بیاری ودکتربیمارستانهای خصوصی انجام میدن

من‌خودم پدرم در اومد بعد از ۲۹ ساعت درد زایمان طبیعی سز شدم😂 دکترم نمیزاشت:|||

ولی خیلیا زیر میزی میدن سز میکنن

🐣