2777
2789

بچها ی مغازه داریم مستاجر برج 5 بلندمیشه با مامانم تصمیم گرفتیم دیگه به کسی ندیم وخودمون مغازه را اداره کنیم ولی میخوایم یه ارزونی بزنیم. مثل روسری فروشی ارزون. 

بنظرتون خوبه؟؟ چون اونجا روسری فروشی ارزون نداره اما مانتو لباس هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبه شال و روسری 

لباس تو خونه

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/

از اين پونزده تومني ها زنا عاشقشن همين حوري تفريحي دوتا برميدارن بسه مثلا ميخري جيني از بازار دونه اي ده پونزده ميدي ميره اجاره م نداري همه ش سوده

....!هیچ کس احساسم را نفهمید. ..!
اگه خوب اجاره میره بشین خونه

ب نظر منم اجاره بدی بهتره،ول کن بابا بیکاری خودتو بندازی تو دردسر شوهر من مغازه داره لامصب هر ماه باید جنس بریزی توش همشم با آدمای اعصاب خردکن حشرونشر داشته باشی کلا رو مخه،اجاره میدی راحت ماهی چند صدهزار تومن شایدم چندملیون میره تو حسابت

بزرگترین دشمن زنان خود زنان هستند  
از اين پونزده تومني ها زنا عاشقشن همين حوري تفريحي دوتا برميدارن بسه مثلا ميخري جيني از بازار دونه ا ...

اره ی نفربود ازینا میورد تو کانال 

میفروخت بعد ی مغازه زد امروزم 4 امین شعبش و فکر کنم تو زمان دوسال زد. ازبس سود داشت

ب نظر منم اجاره بدی بهتره،ول کن بابا بیکاری خودتو بندازی تو دردسر شوهر من مغازه داره لامصب هر ماه با ...

چون تو پاساژ وما شهرستانیم کرایش بالا نیست فکر کنم خودمون اداره کنیم سودش بیشتره

اره ی نفربود ازینا میورد تو کانال  میفروخت بعد ی مغازه زد امروزم 4 امین شعبش و فکر کنم تو زمان ...

اره بابا من خودم ميرم توش دوتا برميدارم نخوامم تازه هم برااون خوبه هم مردم برن بازار برگردن همون قدر ميشه براشون

....!هیچ کس احساسم را نفهمید. ..!