2777
2789
عنوان

تا سنتون کمه مدل های مختلف موهاتونو کوتاه کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 26 پست
ن بابا خوشم نمیاد .رفیقم جلو موهاش صورتی میکنه سنش زیاده شبیه دلقکا میشه😑

خب دیگه نباید صورتی کنه یبار دید بهش نمیاد چه اصراریه هی تکرارش 

من میگم باید بهترین مدل دستمون بیاد 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الان باردارم اخه نمیتونم

فدای سرت کلا ۹ماهه ایشالا بعد اینکه نینی قشنگتون به سلامتی اومد تو بغلت اونموقع هرچیزی ک رو دلته انجام بده نذار رو دلت بمونه حداقل این دلخوشیای کوچیکو از خودمون نگیریم🥺

انسان یه چیز داره به اسم عقل که میگه هر چیزی رو نباید تجربه کرد 

من موهام مواج هست بخوام مصری بزنم فاجعه ای میشه که نگم چتری هم همینطور 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
انسان یه چیز داره به اسم عقل که میگه هر چیزی رو نباید تجربه کرد من موهام مواج هست بخوام مصری بزنم فا ...

فر ریز کن کراتین کن حالا هر چیزی 

منظورم اینه باید استایلمون دستمون بیاد 

عزیزممممم🩷🥲 ولی با توجه به فرم صورت و اجزای چهره میشه تاحدی درست پیش‌بینی کرد

من صورتم کشیده هست حالت لوزی هست و نسبتا لاغرم و قدم بلنده  موهامم بلنده 

یعنی به من چتری میاد بزنم؟ 

من صورتم کشیده هست حالت لوزی هست و نسبتا لاغرم و قدم بلنده موهامم بلنده یعنی به من چتری میاد بزنم؟

عزیزم راستش خیلی تخصصی بلد نیستم🩷🫠 فقط میدونم چتری صاف صورت رو کوتاه میکنه

و خب اگه صورتت کشیده هست قشنگ میشه

عزیزم راستش خیلی تخصصی بلد نیستم🩷🫠 فقط میدونم چتری صاف صورت رو کوتاه میکنهو خب اگه صورتت کشیده هست ...

آره فکر خودمم همینه ولی میترسم 😂

چند روز دیگه عروسی دعوتیم میخوام چتری بزنم  استرس گرفتم ک نکنه بد بشه🥲

آره فکر خودمم همینه ولی میترسم 😂چند روز دیگه عروسی دعوتیم میخوام چتری بزنم استرس گرفتم ک نکنه بد ب ...

به نظرم ریسک نکن قبل عروسی 🥲 البته چتری هم بزنی و بد بشه میتونن یه کاریش کنن مشخص نشه