2777
2789
عنوان

شوهرم طلاق میخاد برای زندگیم تلاش کنم با شرایطی ک نوشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 19 پست
صبر کن اگر خونه نمیاد و شش ماه گذشته اول نفقه بزن بعد عسر و حرج و بعد طلاق غیابی ولی تا اون موقع صبر ...

الان ۷ ماهه نیس 

منو انداخت بیرون 

کاش تو همین مدت خبر مرگش بیاد زندگیم و سیاه کردن 

ازدواج دومت خوبه ؟ بهتر از اولیه؟

اگه خوب بود که من الان پنجو نیم صبح بیدار نبودم توی سایت که تنهایی هامو پر کنم و از فکرو خیال بیرون بیام من از اول نوجوانیم درگیر مشکلات خیلی بزرگی بودم هنوزم بخاطر یه سری مسایل که خیلی طولانیه دلم خون هست فقط خدا میدونه توی قلبم چه آشوب هایی هست و بزرگترین دردم که هشت ساله داغونم کرده دوریه بچه ام هست که هشت ساله ندیدمش و دوری از پاره تن بدترین و سخت ترین درد دنیاست روزی نیست که پنهانی بخاطرش توی سکوت و خلوتم اشک نریزم

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی که صبرش تموم میشه درخواست طلاق داده یعنی چی

بد نوشتم یعنی شوهرش اینقدر عجول بوده ک با این ک میدونه در صورت درخواست طلاق از سمت مرد باید مهریه بده 

این یعنی عجوله و صبر نداره و بیشتر از استارتر ب حکم طلاق نیازمنده 

لذا اگر استارتر صبر کنه این سر و کله اش پیدا میشه