2777
2789

ماشین شارژی، دوچرخه سایز ۱۶، سه چرخه، اسکوتر داره همش رو هم بابا اینا براش خریدن حالا این هفته تولد دو سالگیشه نمی‌دونم چی بخرم که خوشش میاد خیلی دوست دارم موتور شارژی بخرم ولی خب قیمت بالاس بالای ده تومنه دلم نمیاد یهو این همه پول بدم به یه موتور بعد یه مدت هم نتونه سوار شده از طرفی دختر هم نیس طلا بخرم پس چیکار کنم لباس هم داره دیگه نمیشه براش میخرم 

اخی انشالله همیشه دغدغت ایجوری باشه

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هنوز دو سالشه زوده برا اینا دوچرخه و موتور شارژی یخ اسباب بازی یا تفنگ بخز

داره بابا اسباب بازی روی سیسمونی مامانم خریده براش همه چی یعنی میگی جدید بخرم 

بچه ۲ ساله که اینقدر فکر نداره ، اون که این چیزا رو یادش نمیمونه ، خوش به حالتون که دغدغتون این چیزا ...

می‌دونم من دوست خوشحالش کنم کاری نکردم تا به الان براش 

اخی انشالله همیشه دغدغت ایجوری باشه

منم ملی دغدغه گرفتاری مشکلات دارم برای خودم ولی همیشه تو یه مناسبت مخصوصا اگه به پسرم ربط داشته باشه دوست دارم عالی باشه از یه ماه قبل فکرم درگیر میشه 😩خودمم خسته میشم