2777
2789
من کم خونم . افسردگی دارم دارو میخورم . ولی تند تند بیدار میشم . اینطور نیست که اصلا بیدار نشم .

نه بابا این بمب هم بندازن پیشش بیدار نمیشه دسشویی اینا هم نمیره اخه مگه میسه ۲۴ ساعت همینجوری بخوابی

جیش تو این زندگی😒
من کم خونم . افسردگی دارم دارو میخورم . ولی تند تند بیدار میشم . اینطور نیست که اصلا بیدار نشم .

نه بابا این بمب هم بندازن پیشش بیدار نمیشه دسشویی اینا هم نمیره اخه مگه میسه ۲۴ ساعت همینجوری بخوابی

جیش تو این زندگی😒

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا چند ساعت میخوابین؟منم بیدار میشم بعد دوباره میخوابم

الان بخوابم فردا ساعت ۱۱ به زور بیدار میشم 

اما ساعت ۳ صبح و ۵ صبح و ۶ صبح  بیدار میشم ساعت رو نگاه میکنم میبینم زوده . دوباره میخوابم 

این موردی که دیرم هر چی تکونش میدادیم گوشیشم زنگ میخورد به هیچ عنوان   بیدار نمیشد اصلا . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

الان بخوابم فردا ساعت ۱۱ به زور بیدار میشم اما ساعت ۳ صبح و ۵ صبح و ۶ صبح بیدار میشم ساعت رو نگاه م ...

این مثلا الان بخوابه فردا شب همین موقع بیدار میشه نمیدونم چشه کلافه ام کرده

جیش تو این زندگی😒

قرص . دکتر به من قرص داده بود میخوردم کلا شب بیدار نمیشدم صبح بیدار میشدم خوب بود . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

آخه اعتیاد بالاخره باید بیدار شی موادت رو باز مصرف کنی یا افسرده س یا قرص خوابی چیزی میخورهرفتار مشک ...

از کارش سر درنمیارم بعضی وقتا میره پیش دوستاش ..اینجوریه احتمال میدم افسرده باشه

جیش تو این زندگی😒