2777
2789
عنوان

حال روحیم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 121 بازدید | 22 پست
الهی عزیزم مشکلی داری بگو خودت یکم خالی کن

ترس شدید از مرگ گرفتم درحال درمان هست خدا کنه درمان شه ایشالا

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

ولی فعالیت و کار انجام دادن خیلییی کمک میکنه. اینکه حس مفید بودن بگیری. به یه روتین هرچقد سبک عمل کن ...

اره هر روز دارم یه ریز تلاشی میکنم دعا کن بتونم 

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ی غمی تو دلم بااینکه ای کاشی در زندگی واقعی ام ندارم اما وقتی شرایط میبینم دلم میگیره اینکه چرا امید شده یک واژه چرا خوشی ها اینقدر کم شده چرا ناعدالتی‌ها اینقدر زیاده 

واقعا حال خوب برای همه می‌خوام اینکه بقیه اذیتن منم اذیت میشم 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

منم ی غمی تو دلم بااینکه ای کاشی در زندگی واقعی ام ندارم اما وقتی شرایط میبینم دلم میگیره اینکه چرا ...

اره دقیقا متاسفانه دنیا داره روز به روز بدتر میشه

اره هر روز دارم یه ریز تلاشی میکنم دعا کن بتونم

میتونی، ببین من یه مدت انقد حالم بد بود هیچکار نمیتونستم بکنم. با مشاور حرف زدم قرار شد روزی ۱۵ مین کناب بخونم، ۱۰‌مین ورزش کنم، مسواک‌بزنم، همینا حالمو‌ بهتر کرد. هی بیشترشون کردم

میتونی، ببین من یه مدت انقد حالم بد بود هیچکار نمیتونستم بکنم. با مشاور حرف زدم قرار شد روزی ۱۵ مین ...

واقعا؟

واقعا؟

اره، وقتی ذهنت درگیر کارای دیگه بشه، دیگه کمتر فکر میکنی، انرژیتم بیشتر میشه

ورزش که خیلی خوبه، اگه شرایط باشگاه رفتن نداری از این ورزشای انلاین واسع خودت بذار و انجام بده. مولا یوگا، ایروبیک