2777
2789
وای آب نمک قرقره کردم نمک پرید تو گلوم نفسم بالا نمی اومد داشتم خفه میشدم

یک لیوان آب جوشیده سرد شدهدنصف قاشق جایخوری نمک زیاد نمک‌نریز بادچای ایرانی اگر غر غره کنی بهتره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک کنم برا شما آنفولازا بوده

بله آنفولانزا بود خودم یکبار، دخترمو دوبار بردم دکتر، تازه یه مقدار خوب شدیم 

باز این کرونا جدید دیگه چیه؟ گرفتار شدیم به خدا 

همه بچه ها تو مدرسه مریض هستن و خانواده ها گرفتار  

میشه بقیه علائمشو هم بگید 

پدر من  سرطان دارن شیمی درمانی میشن ،همزمان بیمار هم شدند نمیدونم کرونا هست یا آنفولانزا ،الان چند وقته  جامدات نمیتونه بخوره ،برعکس کسایی که میگن بعد شیمی درمانی یخ استفاده کنند ،پدرم هر وقت دستمال گرم دور گردنش می بندیم میگه دردش کم شده ،گوش درد داشتند و گلودرد شدید و تب ،الان تاپیکتونو دیدم گفتم نکنه خدایی نکرده این کرونا رو گرفتند ،درمانش چی هست ،باید چه چیزهایی بخورند

ما هم البته مریض شده بودیم تب و گلودرد و گرفتگی شدید صدا و ... 

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

من خیلی میترسممممم 😭😭😭😭همه دارن میگیرن 

پسر دوستم سه روزه بستریه تبش قطع نمیشه با لینک عفونت نداره 

تست انفلونزاش مثبت شده 

میگه خودمم سه بار رفتم دکتر خوب نشدم 

😭😭😭😭😭😭

فقط 29 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

بله آنفولانزا بود خودم یکبار، دخترمو دوبار بردم دکتر، تازه یه مقدار خوب شدیم باز این کرونا جدید دیگه ...

نمیدونم به خدا😭😭😭کلا از وقتی کرونا اومده دیگه سلامتی رفته ...میگن با گلو درد شدید شروع میشه انگار که مثلا گلوی آدمو تیغ بریده 

من خیلی میترسممممم 😭😭😭😭همه دارن میگیرن پسر دوستم سه روزه بستریه تبش قطع نمیشه با لینک عفونت ندار ...

منم میترسم😭😭خدا کنه نگیره هیشکی من واقعا توانشو ندارم بچه مریض سخته اونم با تب

منم میترسم😭😭خدا کنه نگیره هیشکی من واقعا توانشو ندارم بچه مریض سخته اونم با تب

اره بخدا کاش بچه ها نگیرن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

من و پسرم آنفولانزا گرفتیم تقریبا از هرکلاس مدرسه  ده الی پانزده نفر غایب داشتند و مریض .این ماجرا برای هفته پیش بود که مشهد و یک هفته تعطیل کردند .درمانگاه ها پر بود از بچه های با تب بالا وبی حال خدا کنه بخیر بگذره 

آره به خدا بچه ها گناه دارن من راضیم خودم بگیرم بچم نگیره

به مدارا کردن هم نیست انگار طرف خونه بوده این مدت ولی ویروس رو گرفتن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به مدارا کردن هم نیست انگار طرف خونه بوده این مدت ولی ویروس رو گرفتن

آخه خونه هم باشن باز مرد خونه که میره سرکار ممکنه اون آورده باشه یا مهمون اومده باشه واون ناقل بوده باشه

این دوروزه حالم بده بدن درد دارم الان با سردرد وگلو درد شدیداموکسی کلاو یدونه خوردم ولی فایده نداشت خیلی ویروس بدیه حتی زمان کرونا من اینجوری نشدم😔

گیرم که شاخ وبرگهایم را شکاندید با ریشه هایم چه میکنید🦋