2777
2789
عنوان

دوستم تو اوج جوونی بخاطر خانواده شوهر ام اس گرف

| مشاهده متن کامل بحث + 1847 بازدید | 91 پست
دیابت ایشون احتمالا با مال من فرق دارهمال من نوع یکه مال ایشون احتمال زیاد نوع دو باید باشه

بله نوع دو هست 

دلم کباب شد براش عاشق نوشابه اس

نوع یک ک خود ایمن نیس !!

و اینکه قند از فکر خیال زیاد میاد من بابام با اینکه شیرینی جات زیاد مصرف نمی‌کرد ارثی هم نیس بعد فوت مادرش تو جوونی شد

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مادر شوهر من پدرمو درآورد از وقتی بچم بدنیا اومده انگار نجسم مجبورم برم خونشون ولی اجازه ندارم بچه رو بشورم منم دوماهه نمیرم خیلی راحت شدم هفته ی پیش اونا اومدن و با شوهرم قرار گذاشتم ماهی یکبار یا ما در حد یک ساعت بریم که اذیتم نکنه یا اونا بیان اونم فقط بخاطر اینکه نگن نمیزاره نوه مونو ببینیم

دقیقا راهی بلدید ؟

بشین ازهرکسی خشم داری بنویس،بعدبجای اون ازخودت معذرت خواهی کن وبعددرسی ک گرفتی ازهرخشمی روبنویس،وقتی شروع میکنی ب نوشتن میبینی که چع همه بوده روهم تلنبارشده خبرنداشتی واون لابلاتوبه کن ک چراارزش خودت روآوردی پایین ک ازدست بنده هاحرص خوردی ونسپردی ب خالقشون،شایدصلاح بوده خالقت همچین آدمایی روسررراهت بزاره تادرس بگیری ولی توبجاش نشستی خشم گرفتی ازشون