2777
2789
عنوان

بیان خیلی مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 23 پست
اره فقط به خاطر سرماش دست زد

خب یه کاری کن من متوجه شدم که به خاطر سرما دستت رو گرفته اما بهش بگو لطفا باره بعد ازم اجازه بگیر من به دست زدن بدون اجازه حساسم گارد نگیر به آرومی بگو

در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند

ن اشنا بشم

خب چرا آشنا بشی؟؟ 

چرا خطر کردی و رفتی سرقرار؟؟ اگر آشنا و فامیل و خانواده تورو با اون میدیدن چی؟؟ 

(اینارو نمیخواد جواب بدی، برو تو اتاق با خودت صادق باش، ببین دنبال چی هستی؟ بعد یا کات کن یا ادامه بده) 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب یه کاری کن من متوجه شدم که به خاطر سرما دستت رو گرفته اما بهش بگو لطفا باره بعد ازم اجازه بگیر من ...

اره فکر نکنم دیگه. تکرار کنه 

ولی  چون تجربه ام کمه  زیاد دیت نرفتم

وهم دختر خوشگلی. هستم. گفتم. مشورت. کنم

کسیو. ندارم مشورت کنم باهاش🥺

اره فکر نکنم دیگه. تکرار کنه ولی چون تجربه ام کمه زیاد دیت نرفتموهم دختر خوشگلی. هستم. گفتم. مشورت ...

عیبی نداره چیزه خاصی نشده عزیزم ولی بیشتر مراقب باش به پسرا رو بدی خیلی پر رو میشن

در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند

عزیزم اگه قصدت ازدواج هست و طرف معرفی شده خب زود قضاوت نکنچرا ب مادرت نگفتی 🥺

۲۸ سالمه

۵ ساله جدا شدم. اصلا اهل. دوست شدن انواع. اقسام رابطه نیستم 

کلا اعتقادشون اینه ازدواج فقط سنتی

که منم از سنتی. اسیب دیدم

مامانم بفهمه با کسی. قرار گذاشتم

یعنی دختر  خراب

۲۸ سالمه۵ ساله جدا شدم. اصلا اهل. دوست شدن انواع. اقسام رابطه نیستم کلا اعتقادشون اینه ازدواج فقط سن ...

عزیزم فرق سنتی و مدرن از نظرشون چیه دقیقا؟؟

خانواده من دیگه خواستگار میاد خونه راه نمیدن، من و آقاپسر خودمون باهم قرار می‌زاریم جای عمومی، کافه یا رستورانی که محیطش خوب باشه، همدیگر رو میبینیم و حرف می‌زنیم،اما خانواده م کامل در جریان هستن، 

الان خواستگار بیاد خونمون مهمونی طور، همو ببینیم میشیم پاک و منزه،ولی بیرون همدیگرو ببینیم میشیم خراب و ناپاک!!!

شما هم مراقب باش،سنت کم نیست البته، جای عمومی قرار بزار، و اینکه اگه تو رفتار خودت دست دادن با نامحرم عادی هست که مهم نیست اگه عادی نیست بهش تذکر می‌دادی که ما بهم محرم نیست و الان تو مرحله آشنایی هستیم،

در ضمن باهاشون طوری صحبت کن که فک کنن خانواده ت در جریانن که یه وقت هُول ورشون نداره،کلا رو نده و جدی باش، چون یه شکست داشتی باید بیشتر مراقب باشی، متاسفانه جامعه ما پسرا مریضن و نگاه بدی به خانم مطلقه دارن، محکم نباشی ضربه میبینی خدایی نکرده

عزیزم فرق سنتی و مدرن از نظرشون چیه دقیقا؟؟خانواده من دیگه خواستگار میاد خونه راه نمیدن، من و آقاپسر ...

مرسی خانم محترم ومهربون🥺 اینقدر قشنگ وکاملا راهنماییم کردین

چون واقعا شکست بدی خوردم  تحمل ش‌کست دیگه ندارم

میشه درخواست بدم وقبول کنین

اگه ی وقتی. نیاز داشتم باهاتون مشورت کنم🥲